{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.416 visninger | Oprettet:

FOLK SØGES til SkagenFestivalen 2011 {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen.

Jeg ved godt at det er møj flabet at starte en overskrift med ordene "folk søges", meeeen spå har jeg jo jeres opmærksomhed ;o)

Jeg mangler 2-4 mand til afvikling af SkagenFestival 2011.

Opgaven går ud på forefaldene transportopgaver som kan være alt fra kørsel af en pakke kondomer til flytning af 2 tons lokumsvogne (med bil naturligvis)

Der stilles biler til rådighed, som bliver lejet ind (det står jeg OGSÅ for).

Vi er et lille team på normalt ~10 mand men da nogle har været så ufornuftige at købe en rejse så de rent faktisk skal have ferie i deres ferie så er jeg nødt til at søge nye folk. Vi har det altid hyggeligt, og som i den virkelige verden er opgaverne delt op sådan der på visse tidspunkter intet er at lave (der kan man tage bilen og trille en tur ud i samfundet og kikke Skagen By f.eks.) og så vælter opgaverne ind så vi har rigeligt at lave i et par timer for så at dø ud igen lidt senere, altså ikke langt fra den virkelighed mange af os kender i forvejen. :o)

Jeg selv kom til i 2005 og kan ikke undvære det i dag, det kommer nemt under huden på en (nu hjælper det så nok ikke så meget på det at min svigerfar har været med i tæt ved 30 år og altid haft div. høje poster for festivalen så snakken går naturligvis løbende på det område)

Jeg selv har 3 "kasketter", en som leder for "Piloterne" som er der jeg mangler folk til, en som leder for "Grovlageret" som jeg mere eller mindre har lagt under Piloterne så det er "1" enhed og til sidst så står jeg for indlejning af bilerne til mig selv og til vores centrallager. Der pønses endvidere på at jeg også skal overtage indlejning af øvrigt rullende materiel som toilet og billetvogne f.eks.

Der kan læses mere om SkagenFestivalen på www.skagenfestival.dk, hvor der bla. også vil fremgå løbende hvem der kommer og spiller.

Festivalen ligger i uge 27 og starter officielt om torsdagen og slutter søndag, men for os der vil lave noget så starter vi mandag med afhentning af diverse materiel, biler og diverse vogne typisk. Tirsdag og onsdag går med at hjælpe med indkøb og transport af de ting de forskellige spillesteder og campingpladser Festivalen har under sig i de dage. Mandag i uge 28 er der medarbejderfest som også altid er et hit, som regel god musik, god mad og hygge med dem man har arbejdet sammen med enten i gruppen eller på kryds og tværs af de forskellige områder.

Da der er tale om frivilligt arbejde (nu blev det grimt;op ) så er der naturligvis ingen aflønning i cool cash, til gengæld får man som medarbejder armbånd som giver fri entré til alle ikke udsolgte koncerter samt for 100 kr. værdi mærker som kan bruges overalt på festivalen. Det eneste krav der er, er at man har minimum 20 timer's arbejde under festivalen, hvilket svarer til 5 timer om dagen hvis man KUN arbejder i selve festivalen og ikek hjælper til før og evt efter.

Det der søges er primært folk med kørekort, og gerne hængerkort just-in-case, men folk uden kørekort er også mere end velkomne :o)

Hvis det eneste der afholder fra at deltage er at det er ulønnet så tænk lige over det igen, for det er det værd :o)

Yderligere info kan fås ved spørgsmål her i tråden eller via PB til mig, spørg og jeg skal svare så godt jeg kan :o)

Jeg vil samtidig gøre opmærksom på den gruppe jeg har oprettet omhandlende netop SkagenFestival

http://www.lastbilgalleri.dk/grupper/skagenfestival

Skulle der være ønske om andre arbejdsopgaver under festivalen såsom security eller bar opgaver måske så skriv til mig alligevel, så skal jeg sørge for at Du/I kommer videre til rette folk :o)

Det kan endvidere kombineres så man måske har 10 timer i en bar og de sidste 10 timer ved mig hvis man ønsker dette.

Festivalen løber officielt fra d. 30. juni til den 3. juli 2011

Vel mødt - It's good to see you :o)


Kommentarer på:  FOLK SØGES til SkagenFestivalen 2011
Kommentér på:
FOLK SØGES til SkagenFestivalen 2011

x