{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.276 visninger | Oprettet:

Micky´s greatest vol 4 {{forumTopicSubject}}

30-11-2009 Micky

For 3år siden fik vi en helt ny bus, en smart en som var spækket med elektronik, den kunne simpelthen alt, i hvert fald i forhold til dem vi tidligere har haft, der er billeder af den i mit foto album, http://bilgalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=18676 den er næsten identisk med den viste 2 akslede Bova VIP bortset fra at den har 3 aksler mv.

Nå men vores chauffør lille Steen skulle køre sammen med 2 andre busser fra Mærsks hovedkontor over til Lindøværftet. til dåb af et nyt skib. Men lige denne dag der drillede elektronikken rigtig meget, først ville den ikke i gear, og så meldte den om div. Fejl Nå men vore god ven lille Steen kom dog af sted og fik da også alle spidserne ind i bussen sammen med stewardesserne som vimsede rundt og sørgede for at gæsterne havde det godt. Med på turen var der også en guide som skulle fortælle om danmark og hvad de ellers så undervejs.

Velankommet til værftet kørte han så over til den røde løber hvor også Hr. Møller skulle ankomme, han stopper motoren og lader folk komme ud af bussen, og skal så lige til at køre, men så er det at den ikke vil starte igen, nå men han får endelig gang i bussen og får kørt bussen hen i et hjørne og får slukket motoren og i det han tager hovedafbryderen spiller elektronikken ham et pus og tømmer toilet tanken, som langsom med sikkert løber lige ned foran den røde løber, og så kan det ellers godt være at han fik travlt med at komme væk-- tro det eller lad vær.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Micky´s greatest vol 4

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce