{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.048 visninger | Oprettet:

Tro det eller la´ vær !! {{forumTopicSubject}}

Nå drenge og piger..

Synes vi skal skynde os og fejre det nye LBG med at (gen) oprette vores fantastiske tråd Tro det eller la` vær !!

Så derfor springer jeg fluks ud med en af dem fra de gode gamle Gasa Odense dage..

Tilbage i Gasa Odense´s storhedstid var der altid 2 mand på bilen når der var klokkeblomster på dytten
( termin aflæsninger om aftenen og natten )

Historien handler om at 2 chauffører var kørt til Tyskland og havde haft aflæsninger i løbet af natten.

Hen på morgenstunden havde chaufføren bag rattet fået tårer i øjnene og lagde vejen fobi en parkering plads for at vande den.

Ham der lå og sov vågnede op og skulle også lige ud og slå en streg han hopper ud i den anden side og allerbedst som han står der i lange underhyler og scooterstøvler hører han til sin skræk vognen forsvinde igen fra parkeringspladsen, og så stod han der med alle sine talenter..

Men da chaufføren på bilen syntes der var for lidt vejrtrækning i køjen bag ham og kalder på vor uheldige makker som jo af gode grunde ikke svarede, gik "uheldet" op for vor skraldgrinende chauffør som godt kunne se det sjove i situationen modsat vor ven i scooterstøvler absolut ikke kunne.

Det hele endte dog ganske godt..

Vor ven i scooter støvlerne var blevet taget op af en tankvognchauffør og var på vej mod danmark da han til sin store rædsel så Gasa bilen på vej tilbage sydover.

Men der blev dog skabt kontakt via walkie og den lyseblå 141´er blev atter vendt mod DK igen..

Så moralen må være : Er man 2 på bilen så lad døren stå åben og gå ikke længere væk end du kan råbe HOLDT STOP STANDS

Tro det eller la´vær !!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tro det eller la´ vær !!
  • #1   14. dec 2010 Hahahahahahaha

    Ja dete r en klassiker den der. Da jeg kørte blomster lod vi ALTID døren stå åben hvis vi ikke havde snakket med makkeren inden vi stod ud.


  • #2   14. dec 2010 ROFL De ter sgu en af de bedste den der... den tror je gat jeg skal bruge i en historie hehe...

  • #3   14. dec 2010 hihi smiley

  • #4   14. dec 2010 Hahahah hvor sjovt smiley

  • #5   14. dec 2010 he he he den var sg go smiley ;p

  • #6   14. dec 2010 Hehe.. Det er sur røv, eller var den kold smiley

  • #7   18. dec 2010
    Det er bare god trucker humor det der


  • #8   20. apr 2012 Der var en kort snak i en anden tråd om at vi skulle have gang i vores gode gamle tråd her igen.. Og det er vel egentlig en rigtig god ide..

    Så derfor vil jeg da lige byde ind med en en lille røverhistorie fra det virkelige liv på landevejene.. Jeg har haft den oppe før i den gamle gruppe på BG, men da tiden ikke lige er til at skrive en af dem jeg endnu ikke har fået fortalt kan vi da lige starte med lidt "genbrug" !!

    Det var i efteråret 2004 og min makker Martin og jeg var på vej hjem fra en 2 mands tur til sydspanien. På vej op lørdag skulle vi ind forbi en kunde og læsse spanske klinker og fliser til de danske husejere..

    Mens vi holdt der og læssede, kom endnu en af vores kollegaer kaldet Mickey fra Sverige ind på pladsen han skulle også have lidt fliser med hjem til dk.. Så vi blev lige holdene og hjalp ham med at læsse og så gik turen ellers op mod danmark..

    Da vi var 3 mand og to biler blev vi enige om at køre så langt op vi kunne så jeg hoppede lidt mellem de 2 biler !! Martin og jeg havde nemlig ikke så travlt med at komme hjem da vi først skulle losse på sjælland i løbet af tirsdagen.. Hen under aftenen landede vi derfor i La Jonquera på grænsen ind til Frankrig..

    Da vi nu havde kørt os selv en del foran blev vi enige om at vi skulle have gang i en af de lidt mere hyggelige aftner af slagsen.

    Så vi lagde ud med et besøg på en resturant med en af de bedste buffeter jeg nogensinde har fået og en eller to flasker vino dinto la casera.. Derefter listede vi videre ud i natten og fandt vist nok et par værtshuse og en hel del rom og cola.. Hyggeligt var det ihvertfald..

    Efterhånden som aftenen/natten skred frem og "luftfugtigheden var steget væsentligt, syntes Martin at vi skulle en tur på klub !!
    (bordel til de af jer der aldrig har været sydpå i lastbil)
    Og jeg var tilbøjelig til at give ham ret, det var da en ganske god ide..

    Om ikke andet så bare for at drikke en lille en og se lidt på de kønne damer som nu engang findes i endda stort antal sådanne steder..

    Men her ville Mickey ikke være med længere.. "Hold nu op Mickey" sagde vi.. "Vi skal bare lige ned og have en lille en.. Vi skal ikke op og ride" sagde Martin og jeg i munden på hinanden..

    Men Mickey var ikke til at få med !! Nu begyndte vi derfor at grave i hvorfor han dog ikke ville med ned på klubben og afslutte en hyggelig aften.. Og efter længere tids snakken uden om, fik vi endelig en forklaring..

    Et par måneder før var Mickey landet på La Jonquera og efter et bad og noget mad blev han enig med sig selv om lige at drikke en øl på en af klubberne..

    Da han sad der og drak sin bajer fik han øje på en af pigerne og hun så sgu godt ud endda rigtigt godt ! Hvad gør en eksportchauffør så.. Jo han byder da på en drink og stille og roligt blev de enige om at de skulle op ovenpå og ordne lidt "forretning" !! Som sagt så gjort og en halv times tid efter kom de ned fra førstesalen igen og Mickey var glad og tilfreds..

    Men nu var hun faktisk en rigtig sød pige, hende som han lige havde leget cowboyder med (de red hele tiden) så de kunne da lige tage endnu en drink inden han sjoskede ud i lastbilen for at sove lidt inden turen mod DK.. Så da de stod der og nød drinken kom pigens meget gode veninde hen til dem og de faldt alle tre i snak..

    Nu var veninden også en ganske velskabt pige og Mickey stod og blev mere og mere lun på ideén om en trekant med de to veninder.. Så han fandt pungen frem (altså den med pengene) og en aftale kom i stand..

    Endnu en halv time senere stod Mickey atter i baren oven på en vellykket tur på førstesalen med de to veninder.. Nu måtte det altså også være på tide at komme ud i Dafén og sove nogle timer der var jo langt hjem til DK..

    Imens han stod der og tænkte kom endnu en af de søde letlevende damer hen for at snakke lidt med ham.. Hun var nu heller ikke så tosset at se på tænkte Mickye og selvom han egentligt var noget træt og sådan set havde fået læsset godt og grundigt af, så kunne han nu egentlig godt lige klare endnu en tur ovenpå !! Som tænkt så gjort og en timer efter gik han langt om længe ud af hoveddøren til klubben..

    Meget træt og med kun 3 timer tilbage at sove i, inden han skulle op igennem Frankrig gik han i seng 1000 euro fattigere (ca. 7500 kr) og med en fornæmmelse af at den her rundtur til spanien ikke rigtig haved kunnet betale sig sådan rent økonomisk !!

    Så man kan nok godt forstå at Mickey ikke lige syntes han havde råd til at vi denne aften skulle hen og runde en klub inden vi gik til køjs.. Og Martin og jeg måtte indrømme at det kunne vi godt forstå.. Så enden på det hele blev at vi drak en go´nat bajer ved bilerne og kravlede derefter i seng..

    Dagen efter rullede vi op gennem Frankrig sammen med Mickey og vi må nok tilstå vi grinede lidt af hans historie resten af turen hejm til DK..

    Og så det ik engang lyw !!!

    Jamen så er tråden da om ikke andet banket igang igen.. Mon så ikke vi ka´overtale Michale Kåå eller Måååårten til at byde ind med en enkelt eller to også ??


  • #9   20. apr 2012 De skal bare komme igang skal de... ;op

  • #10   20. apr 2012 Lurer lige stille med her.

  • #11   20. apr 2012 Haha....Lurer osse så.... smiley


  • #12   21. apr 2012 I skal ikke lure, i skal fatte tangenterne og komme i hug skal i... ;op

  • #13   22. apr 2012 Nemlig Francke...

  • #14   23. apr 2012 Kåå og ææs.
    Jeg var færdig af grin over at læse om jeres kollega "gæt-et-gear".
    Ham må i da ha et par stykker mere med.

    Desværre er min hukommelse simpelthen så ringe, så halvdelen af detaljerne i mine historier mangler.


  • #15   23. apr 2012 Jeg har en om et par kollegaer jeg engang havde.
    Måske nogen af jer kender dem.

    Den ene hed Johnny, en lidt velvoksen mand, på 214cm og omkring de 160 kg, (han har været større og er idag meget mindre).
    Johnny er og var en meget glad person, men med et stort temperament, han ku bli så satans muggen hvis ik det gik som han havde regnet med. Og en mand i den størrelse og hænder på størrelse med stænklapper, og stærk som en Bjørn er ik sjov at komme fortæt på når han er sur.

    Den anden hedder Keld. En lille stille mand, der ik en mere 175cm og 65 kg. Tager altid let på tingene og har kørt i nærmest hele verden, kan tale det meste af 6-7 sprog og er god til at få tingene til at lykkedes.

    Men det hele starter med at Johnny li var blevet ansat, og havde fået afvide at Keld lå og kørte i hans bil, så når kelds nye kom hjem, så fik johnny hans scania, 164-480. En fin bil som johnny havde været vild efter længe.

    Johnny blir så pludselig ringet op ad vognmanden, om ik han ku være klar om eftermiddagen for så sku han afsted i hans nye vogn, dog på en haste 2 mands tur sammen Keld. Johnny er selvfølgelig klar med det samme og er helt oppe og køre. Turen sku gå stærkt fordi vi sku til julefrokost i firmaet om lørdagen.

    Vi er så flere chaufføre hjemme forbi da de 2 er ved at pakke og gøre klar, turen går til Norge. Vi kan ik helt ladvære med at grine og drille dem lidt med at det var fyr og bi der sku afsted og de 2 er virkelig vidt forskellige. Keld kan leve 14 dage af sit køleskab og ik købe andet en smøger. Hvor Johnny ik kan køre forbi en tank uden at ska ind og ha noget. Så der var lagt i ovnen til t det nok sku bli en god tur.

    Og det går fint, de kommer afsted og de sidder hen på aftenen og diskutere hvem der ska sove øverst og nederst. Johnny mente jo at han var størst og at det jo sådan set var hans nye bil så han sku sove øverst. Keld mente jo ik at Johnny rigtig havde overtaget endnu og at nu havde han jo sovet der oppe hele tiden. Og så sku han ik nyde noget af at køjen ik ku holde den store og så få han i hoved om natten.

    Men da de så gør hold for natten vil Johnny jo absolut ind og ha noget mad, og det lykkedes ham efter længere tid at få overtalt Keld. Da de så kommer ind i reseptionen, beder Johnny, Keld om at spørge om de ik kan få et bad, for hun var vidst temmelig fin hende der stod der, så han ville ik stå og dumme sig med sproget, og Johnny står rigtig og vise den "fine" side til mens Keld snakker med hende.
    Keld siger så til Johnny at det var ingen problem. Den store lyser helt op og siger li så kækt, "så går jeg li ud og henter vores tasker", og pigen i reseptionen ser meget mærkelig ud, Johnny er satme hurtigt ude i bilen og tilbage igen, og da han kommer tilbage står Keld og hende og små griner, og han ku jo godt fornemme at det var han de grinede af. Da de går ned mod badet spørger han lidt muggent hva de grinede af, og Keld forklare at tasker på norsk ik er helt som der hjemme, det betyder vidst luder eller prostitueret. Den store blir noget flov og løber op i reseptionen og smækker hans "taske" i baren og råber nærmest ind i hoved på hende tøsen mens han peger på tasken. "DET ER EN TTAAASKKEEE!!"
    Pigen er jo nærmest ved at skide i hendes tøj eftersom der står en 2 meter høj mand på 150kg+ og råber af hende. Hvor efter han surt går i bad.

    Da de så endelig ska sove begynder den store igen, at Keld selv må om hvor han vil sove, men han ville råde ham til at sove nederst, og efter Keld har tygget lidt på den, holder han stadig fast i at han ska sove øverst. Johnny ryster på hoved og mumler at det må han selv om.
    Så de fyrret er blevet tænd og der er blevet lidt, så slår Johnny simpelthen en høner af en prut uden lyd neden under dynen, og så ligger han li et sekund inden stille og roligt siger til Keld at han li sku kigge ned. Hvor efter han blafre dynen li i hoved på ham, (og når Johnny lukkede gas ud, lugtede det virkelig som død og ødelæggelse).
    Hvorefter Keld resolut åbner soltaget og kravler halvvejs op på taget af 164'rn for at få luft, hvor han flere gang må holde sig for munden for ik at kaste op. Mens den store tør mumler, hva dage jeg. Og vende sig om.

    Da de dagen efter, efter meget fis og ballade og et par bekymrede opringninger fra vognmanden, om Johnny havde spist Keld. Når frem og ska læsse af, stiger de begge ud og ska ha regget af, det sneer, og Keld er simpelthen den mest kulskær mand jeg har mødt, så han ser hurtigt sit snit til at komme ind i bilen, og siger til den store at han li ville sætte kaffe over, 15 min efter opdager den store at Keld stadig er væk, og kigger op på bilen, der sidder han med telefonen og kamera og filmer ham mens han render rundt ude i kulden, så den store blir tosset. Og vil li farer hen til bilen med de resultat at han sidder sig på røven og glider lige så lang han er forbi trækkeren mens Keld sidder og filmer ham. Og man kan se på filmen hvordan han blir mere og mere rasende og råber og skriger mens han glider li forbi vinduet. Keld skynder sig at låse døren for nu kom han først stormende, og da han ik kan komme ind, stor han og river i spejlet og døren, så førehuset nærmest er ved brække af. Der går et øjeblik inden han selv begynder at grine ad situationen. Og trucken sidder fulstændig skrækslagen i sin truck og tør ik sige noget.


    De har et par episoder mere på samme tur og også efterfølgende, men det må bli en anden gang. Vi havde i hvertfald meget sjov til julefrokosten med deres fortællinger og især filmen med den store der arrigt glider hen ad isen forbi lastbilen.


  • #16   23. apr 2012 Ham johnny har jeg mødt engang for nogle år siden.. Det kan næste ikke være andre... Fuck han er stor..

  • #17   24. apr 2012 Kanon Søren.. Kom endelig med flere.. Hehe og ja ham gæt-et-gear er der en del morsomme historier om.. Han sidder i dag som kørselsleder ved EKV i Hørning..

    Æææs og Kååå ???? Skal i slet ikke byde ind med noget ? Eller er i bare gamle og små sure ?? ;b


  • #18   24. apr 2012 HC P er kommet med et forslag.. Burde vi lave en gruppe under navnet Tro det eller la´vær ?? Som man kunne samle alle både nye og gamle historier der ??

  • #19   24. apr 2012 Når jeg læser den med ham der kunne blive sur kan jeg ikke lade være med at tænke på en 2 mands tur til Frankrig. Normal plejede jeg at køre Sverige, men vores disponent mente jeg skulle hjælpe på den tur. Havde godt hørt ham jeg skulle køre med var lidt speciel og havde temprament. Jeg tænkte det kunne ikke være så slem, men hold op en lang uge jeg fik.
    Aldrig har jeg mødt så hidsig en mand, aldrig har frygte mit liv som mig som han kørte. Hele turen skulle jeg høre gammel historie om hvordan det var da han var ung og de unge ikke kun noget i dag.
    Han skældte og smeldte ude kunderne , jaget dem rundt og kastet rundt med tingene. Når han havde svært ved at at pakke blomster container så fløj stænger og container rundt. Jeg tog stille og rolig og pakket container, men nej nej det skulle være på hans måde selv om trailer var pakket og klar sikke et kaos. sådan forsatte det ned igennem Tyskland. Jeg skrev sms med min kollega som jeg plejet at køre med han moret sig gevaldig over min tur.
    Da vi når til den franske grænse der havde han lige haft en MEGET lang snak om fare ved at køre lastbil og ved at sove i bilen under kørsel, lige da jeg skal til at bremse ned så begynder fjolset at rede seng og ned i min arm som jeg holder rat med rammer han og vi er ved at køre galt. Jeg råber meget høj hold kæft og sæt dig ned.
    Hjem af skal vi over Belgien hjem af for at hente porre der skal vi bruge køle anlægget på trailer om fjolset kunne bruge det nej det kunne han ikke. Jeg kunne ikke dy mig og sagde nå hvordan skal vi køre med temparatur det plejet han ikke slå til !! Dem på gården med porren de kom løbende for de troede der var noget galt med larmen i gården. Vi havde fået lov til at låne truck så man kunne fylde palle skab med container. men der ville gå 10 min før vi fik den det havde fjolset ikke tålmodighed til selv om vi skulle vente mellem 1-2 timer på læsset så ALT fløj rundt af stænger og container. jeg var så flov at jeg satte mig i bilen.
    Hele ugen havde gået på den måde. Vi skulle til Volvo med bilen da vi kom til Danmark for den skulle til service. Der forsatte hans råberi og skaben sig ham mekanikker som jeg snakket rigtig godt med han grinte og sagde til mig du har vidst haft en lang uge ... Da vi så kom hjem til firmaet så var han så blid som en engel og sagde til min chef det er jo gået rigtig godt det kunne vi godt gøre om igen jeg stod stiv af skræk for jeg skulle ikke afsted igen. Men ville ikke brokke mig over hans ord for nu var jeg kun lærling. Par dage efter ringet chefen troede det var min sædvanlige to mands tur til Sverige, men nej Frankrig tur jeg ringet straks til ham som jeg plejet at køre med, at nu skete det jeg frygtede han grinte skal nok prøve at rede dig og det gjorde han så jeg kom på 2 mands tur til Sverige, så nu han min gammel kollega noget til gode.

    Tænker tit hvad der er sket med det arrig spetakel for et par uger efter der var han ikke i firmaet mere !!


  • #20   24. apr 2012 Claus P : Jeg er frisk på den idé..

    Så må vi se om andre er med på den gruppe...


  • #21   24. apr 2012 Lige en lille en fra mig af:

    Jeg kørte for en vognmand i 2002.
    Det var min anden tur jeg skulle på til holland, men det var en to mands tur. med en chauffør som jeg kun havde mødt et par gange, og jeg havde fået en lidt dårlig indtryk af ham, meget negativ, men jeg var lige startet så jeg skulle ikke ha sagt noget, det kunne jo være han var god nok , når man kom ind på ham.
    Men vi kom afsted, og han begyndte straks at brokke sig osv, og jeg tænkte fuck, det bliver en lang tur, selv om det kun var holland.
    Men vi kom til Holland og fik læsset af og op igen.
    Jeg skulle køre hjem af, imens han skulle sove, fint jeg satte mig bag retten og kørte der ud af.

    Efter et par timer holdte jeg ind på en p plads for at lade vandet, og lod bilen stå i tomgang, og jeg gik lige 5 meter væk fra bilen, og imens jeg stod der begyndte bilen at køre, så tænkte jeg fuck hva sker der, skulle jeg står der midt om natten på en øde tysk p plads....
    Men han kørte ca 100 meter og, så kom han bakkende tilbage igen.
    Så hoppede jeg op i bilen igen og spurte hva han havde gang i, han så meget skræmt ud og linede jeg ved ikke hva.
    Det viste sig at han havde drømt at han bare lige skulle hvile 5 min, og så havde han sovet meget over sig, så han fløj op og satte igang, i søvne ind til han lige kom lidt til sig selv, og opdaget at der manglede noget. (mig)
    Men jeg begyndte at grine af det , men han syntes ikke til at starte med at det var så sjov.
    Men han sagde jeg skulle ikke sige det til nogle andre, og slet ikke nogle af de andre chauffør smiley

    Så gik der ca en mdr og vi skulle på sådan en lyn tur igen sammen.
    Så stor vi inde på kontoret og snakked med vognmanden , inden vi skulle afsted og ,min makker står og provokere mig lidt, ved at kalde mig lærling, fordi jeg var ung og han var ved at være tæt på 50 år.og han havde kørt bil de sidste 700 år hvis det passede alt det han havde prøvet.
    men så røg det ud af mig, at hvis jeg skulle med gammel nok, så skulle vi lige forbi sygehuset først.
    Nå siger vognmanden og griner hvorfor dog det??? Jo jeg skal bare lige ind på en afd og hente en tis kolbe.

    Så griner vognmanden, og siger nå vil gammel nok ikke holde ind da.
    og så fik vognmanden lige den historie, siden den dag kaldte han mig ikke lærling mere.



  • #22   24. apr 2012 Haha

  • #23   24. apr 2012 po o : haha den er fed den historie...

  • #24   24. apr 2012 Jeg er bare gammel og sur for både Kååå OG mig selv!!!

  • #25   25. apr 2012 Morten det ved vi jo godt, fortæl os noget nyt

  • #26   25. apr 2012 Iceman, tak for det, men den er sku 100% sandt. smiley


  • #27   25. apr 2012 po o : Jeg tvivlede ikke på den historie...

    Håber ikke du troede det...


  • #28   25. apr 2012 Vil osse være gammel og sur.... :-((((

  • #29   25. apr 2012 michaek k : Det troede jeg da allerede du var.. Hehe

    Ironi kan forkomme...


  • #30   26. apr 2012 Nå folkens....

    Spørger lige endnu engang.. Er der stemning for en Tro det eller la´ vær Gruppe ??

    Og hvis der er det sååå...

    Har siddet og kedet mig lidt her til morgen og kigget den gamle tråd på BG igennem. Der har jeg så kopieret ALLE de gamle historier samt nogel enkelte fra andre tråde som har tilknytning eller er i samme stil..

    Så hvis jeg når weekenden kommer snigene engang lørdag og jeg sidder og keder mig, skal jeg så få lavet den gruppe og er det i så fald ok at jeg smider alle de "gamle" historier derind (selvfølgelig oprettet af mig men med tydelig kildeangivelse fra dengang feks michael K hvis det er en af hans små historier) eller er det noget der er fy fy ikke pille ved ???



  • #31   26. apr 2012 Claus p.
    Jeg syntes det lyder som en god ide, så fuld opbaknink her fra.... smiley


  • #32   26. apr 2012 Super ide smiley

  • #33   26. apr 2012 Hehe. Altså ingen larm her fra. Meeen, nu er det jo også 2 helt bestemte herre der har valgt at være gamle og gnavne. smiley

  • #34   26. apr 2012 Hahaha.....I er nogen tosser er i... smiley

    I kan sgu da sagtens køre den tråd uden os... smiley ... Og ja ja der skal nok komme et par historier mere, skal bare lige være i stødet til det først... smiley


  • #35   26. apr 2012 Er enig med Kååååååå!

  • #36   27. apr 2012 Jamen ok.. Jeg trækker i arbejdstøjet og starter svinet op..

  • #37   27. apr 2012 Gi den gas

  • #38   27. apr 2012 martin W

    Er i fuld sving !! Gå evt ind under grupper og kig allerede nu !! Og meld dig nu endelig ind smiley


  • #39   27. apr 2012 http://www.lastbilgalleri.dk/grupper/trodetellerlavaer

    It´s alive !!!!! Come join alle zusammen !! smiley


  • #40   27. apr 2012 Har søgt

Kommentér på:
Tro det eller la´ vær !!

Annonce