{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.097 visninger | Oprettet:

Hjælp en studerende og vind! {{forumTopicSubject}}

Hej alle. Jeg skriver til jer i håb om, at I vil hjælpe mig. Sagen er den at jeg snart kan se lyset for enden af mit studie, men jeg mangler min sidste store opgave. Til det har jeg brug for en masse besvarelser af mit spørgeskema, som omhandler hvordan politikere kommunikerer. Men da jeg desværre ikke har økonomiske midler til at ’købe’ respondenter, så spørger jeg om hjælp herinde i håb om, at nogle af jer vil besvare det. Og i må hjertens gerne hjælpe endnu mere ved at dele det andre steder, som f.eks. på de sociale medier. Blandt besvarelserne trækker jeg tre vindere, som hver får et gavekort til en biograftur for to.

Hvis i tager den, så er det vigtigt, at i befinder jer et sted, hvor i kan afspille lyd fra jeres mobil/computer, da der kan komme en video i skal se i spørgeskemaet. Det tager ca. 5-7 minutter at lave. Tusind tak for jeres tid og hjælp.

https://aarhus.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_b7qeQSCfUVqYded?fgroup=for


Kommentarer på:  Hjælp en studerende og vind!
 • Thore N
  Thore N Tilmeldt:
  apr 2019

  Følger: 1 Svar: 1
  #1   20. apr 2019 Jeg forsøgte at hjælpe dig med udfyldelse af spørgesskemaet, men det ser ud til at undersøgelsen er slettet. Jeg håber du fik alle de svar du havde brug for. Hvis der er tale om en fejl, må du meget gerne opdatere linket

  https://nummerplade-oplysninger.dk


 • #2   23. jun 2019 Myndighed betyder at være over enogtyve. Politikerne skal lære og læse.. De glosser meget, og tal skal staves i det danske sprog.. Jeg kan ikke læse deres hunde latin.
  læs Chicago Manual of Styles.


Kommentér på:
Hjælp en studerende og vind!

x