Vognmænd og entreprenører valfartede til grusgraven

Vognmænd og entreprenører valfartede til grusgraven

294visninger 0 svar | 22. sep 2016
500-600 vognmænd og entreprenører var fredag og lørdag på besøg i den sjællandske Kallerup Grusgrav i Hedehusene for at prøvekøre Volvos lastbiler og entreprenørmaskiner. 

Det er fjerde gang, at Volvo Trucks og Volvo Entreprenørmaskiner holder dette arrangement – og succes’en bliver større fra gang til gang.

Per Buhl fra Volvo Entreprenørmaskiner er den praktiske mand på arrangementet, og han forventer mindst 500-600 mennesker disse to dage – og der forventes mindst lige så mange, når hele arrangementet flytter til Jylland de kommende uger.

- Vi satser på omkring 4.000 kunder på besøg ved de i alt fem arrangementer - inklusive arrangementet på Fyn for en uge siden. 

Gravemaskiner, lastbiler og varebiler

Der var intet mindre end 17-18 forskellige entreprenørmaskiner at prøvekøre og fem granvoksne lastbiler, hvoriblandt der var en FH med krybegear og én med Dynamic Steering. Der var også en specialopbygget FMX med Automatic Traction Control specielt egnet til kørsel i grusgrave.

Dertil kommer, at Renault Trucks troppede op med fire varebiler, mens firmaet Aksel Benzin stillede op med stenknusere og sortereranlæg. Og så Volvo Personbiler en lille udstilling af de nyeste biler. Endelig var der også en repræsentant for Byggetek, der fortalte alle interesserede om maskinføreruddannelsen.

Som en ekstra gevnist var Henrik Guldagers nye, prisvindende Volvo FH trækker – Sweet Eye Candy – med i grusgraven. Den trækker Volvos store udstillingstrailer med bare og lounge.

Fantastisk mulighed

- Dette arrangement er en fantastisk mulighed for kunderne til at prøve noget af det nyeste materiel på markedet, fortæller Per Buhl.

- Mange tager også familien med. Så får de både et par hyggeligt timer og muligheden for at prøve noget materiel. Der er selvfølgelig både mad og drikke, så vi kan holde ”showet” kørende hele dagen.

Selv om der var mange gæster og masser af materiel i grusgraven, generede man ikke grusgravens daglige drift. Sjællandske vognmænd kom og hentede grus og passede deres arbejde, mens testen af materiellet foregik lige ved siden af. 

Nu flytter hele herligheden til Jylland, hvor der holdes åben grusgrav disse steder:

23.-24. september: i Galten hos Stjær Sten & Grus.
30. september og 1. oktober: Års i Hornum/Bjørnstrup Grusgrav.
7.-8. oktober: Rødekro hos Kudsk & Dahl.

Hvad kan der prøvekøres?
Jo – alt i dumpere, gravemaskiner, læssemaskiner og gummigeder til lastbiler og varebiler samt stenknusere, sortereranlæg og opstakkere.

Følg og få notifikationer ved næste nyhed
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Vognmænd og entreprenører valfartede til grusgraven
x