Tre gode råd til, hvad du kan lave, når du holder paus...

Tre gode råd til, hvad du kan lave, når du holder paus...

5. maj 2020

Dette indhold er sponsoreret


Det er vigtigt, at du overholder de forskellige regler, som er gældende for lastbilchauffører, når du er på arbejde. Ikke blot for din egen sikkerheds skyld, men også for at undgå større bøder til både dig og din arbejdsplads. Det kan dog for mange lastbilchaufføre være svært at finde ud af, hvad pausetiden skal bruges på, og derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du bedst udnytter din pause. Du kan for eksempel besøger et af de mange online slots, eller måske en enarmet spillemaskine, så du kan holde dig godt underholdt i timevis. 

Lyt eller læs bøger

Når du skal holde din pause under kørslen, så kan det være en god ide, at du bruger tiden på at læse eller på at lytte til lydbøger. Dette er en måde, hvorpå du kan få indflettet stof, som udfordrer din hjerne, så du kan sikre dig, at de små grå altid er i topform, selv om du ofte er på farten. På denne måde sikrer du dig også, at du har mere tid til at slappe af med familien, når du kommer hjem, for du har allerede læst alle klassikerne på læselisten på vejen. 

Løb en tur eller tag vægte med i kabinen

Skal du have længere pauser i den arbejdstid, så er det vigtigt, at du får den motion, som du burde. Dette betyder, at det kan være en god ide, at du enten løber eller træner i din pause. Her kan du passende have et par løbesko med i lastbilen, eller du kan have et par vægte liggende i bunden af lastbilen, hvor du nemt kan finde dem frem, når du har pause. På denne måde indfletter du nemt og sikkert motion i dine pauser, så du kan holde dig aktiv. 

Vær kreativ

Vil du gerne udforske flere sider af dig selv, mens du alligevel er tvunget til at holde stille i lastbilen, så er det en god ide, at du finder den mere kreative side frem. Dette stimulerer din hjerneaktivitet, hvilket altså gør det sundt, at du tager et par blyanter og en skitseblok med dig. På denne måde kan du føle dig mere kreativ, mens du er på farten, uden at du behøver en masse forskellige elementer. Så kan du udnytte dine pauser i lastbilen på bedste vis.Følg og få notifikationer ved næste nyhed


Annonce