Sådan gør du klar til at sælge din bil brugt

Sådan gør du klar til at sælge din bil brugt

5. apr 2021
Når du gerne vil sælge din bil, så er der nogle ting, som du kan gøre, inden køber kommer for, at du nemmere kan få den afsat i en god handel. Når du forbereder dig på denne måde, så vil du give det bedste førstehåndsindtryk muligt, og du vil kunne være stolt af din bil, når du beslutter dig for at sætte den på markedet. I denne artikel finder du fire gode råd, som du kan benytte dig af, inden køber kommer, så du kan vise din bil frem fra sin bedste side. Når du skal sælge din bil brugt er der dog flere ting, som du bør huske på, og du kan altid læse mere på dette link https://www.tjekbil.dk/saelg-din-bil, så du kan komme godt i mål med processen.

Gør bilen ren
Når du skal sælge din bil brugt, så skal du vise den frem fra sin absolut bedste side. Dette betyder, at du skal huske at rengøre bilen, inden køber kommer. Dette er dog ikke blot en almindelige støvsugning, men du bør her sørge for at fjerne så mange eventuelle pletter på sæderne, som du kan, hvorefter du skal gennemgå kabinen med klud og sæbe for at fjerne alle fedtede fingre eller andet, som kunne give køber et negativt indtryk. Når du skal gøre din bil ren, så er det også en god ide, at du rengøre under sæderne og mellem sæderne, så du kan komme ned i alle de revner og sprækker, som du ellers ikke kommer ned i, når du gør bilen ren i hverdagen. Husker du alle disse små elementer, så vil du nemmere kunne få afsat din bil i en god handel. 

Tag en tur i vaskehallen 
Når du så skal sælge din bil, så bør du efterfølgende sørge for at tage den med en tur i vaskehallen. Her skal du sørge for at få fjernet alle de trælse pletter og insekter, som sætter sig på bilruden, og du skal sørge for at få vasket hele bilens overflade for støv og snavs. Dog er det her også en god ide, at du tager dig tiden til at vaske bilens fælge, og det er en god ide, at du tager dig tiden til at vaske alle de små revner og områder, som er omkring bilens døre og bagagerum. Når du tager dig tiden til dette, så vil helhedsindtrykket af bilen blive langt bedre, og du skal ikke bekymre dig omkring, at det er bilens stand, som gør, at den ikke bliver solgt på markedet. 

Fjern alle personlige ejendele
Når du så har vasket bilen fra ende til anden, så er det vigtigt, at du fjerner alle personlige elementer fra bilen. dette kan være børnesæder eller klapvogne i bagagerummet. Det kan være forskellige løsninger, som du bruger, når hunden skal med i bilen. Måske har du billeder af familien med dig i bilen eller solbriller og vaskeklude i handskerummet. Denne form for personlige ejendele skal fjernes, inden køber kommer, så køber kan se bilen fra det bedste og mest upersonlige perspektiv muligt. Dette vil give køber en bedre fornemmelse af, at han eller hun ikke køber en brugt bil men derimod en næsten ny bil, og du vil nemmere kunne komme af med bilen i en god handel. 

Få en undervognsbehandling
Når du har rengjort bilen, og du har fjernet alle dine ting, så er det sidste skidt at give bilen en undervognsbehandling. Dette kan virke som en stort skridt, men det er ikke dyrt at tage bilen med en undervognsbehandling, og du når du så forklarer dette, når køber kommer, og han eller hun ved, at bilen er i den bedste stand muligt, også der hvor de ikke kan se, så vil det være langt nemmere at få bilen af markedet. Er du i tvivl omkring, hvordan du tager din bil til en undervognsbehandling, så kan du altid tale med din lokale mekaniker, som kan hjælpe dig på vej med at finde den bedste og billigste behandling muligt af din undervogn på bilen. Når du husker disse fire trin, så vil du nemmere kunne få din bil solgt videre til en anden, så du kan komme godt videre med at lede efter din nye bil til indkørslen. 

Følg og få notifikationer ved næste nyhed


Annonce