Sådan får du den bedste pris for din brugte bil

Sådan får du den bedste pris for din brugte bil

26. maj 2020
Dette er sponsoreret indhold

Der kan være mange årsager til, at man er nødt til at skifte bilen ud - og uanset, om man har brug for en større, mindre eller mere sporty model, så har man en ældre model, som man gerne skal have solgt. Dette bilsalg kan være lidt svært at gå til, hvis man ikke ved, hvad bilen egentlig er værd, og hvis man ikke gør sit forarbejde, så kan det ende med at koste på pengepungen.


Undersøg markedet og indhent tilbud på nettet
Der er i virkeligheden to veje at gå, hvis man gerne vil besvare spørgsmålet: Hvad kan jeg få for min bil? Den ene vej kræver, at man selv arbejder for sagen og researcher sig frem til, hvad bilen er værd i forhold til lignende modeller på markedet - den anden vej involverer, at man lader en tredjepart sælge bilen for én.
Hvis man absolut ingen idé har om, hvad ens bil er værd, så bør man altid søge lidt rundt på nettet for at finde ud af, hvilket prisleje man kan forvente. Dermed kommer man ikke til at sælge bilen for billigt, og det er dermed muligt at afvise de bud, der simpelthen ligger for lavt.

Når man har fundet ud af, hvad bilen er værd, så handler det om at få indhentet nogle tilbud på den. Her kan man vælge at kontakte forhandlere direkte eller sætte den i Den Blå Avis, eller man kan bruge en side som f.eks. Solgt.com, der baseret på bilens alder, kørte kilometer og stand automatisk indhenter tilbud fra flere forhandlere. Begge veje er lige gode at gå, men der er ingen tvivl om, at det er meget lettere, at lade en tredjepart indhente tilbud på bilen for dig.


Vælg det bedste tilbud
Når man har sat sig ind i, hvad bilen egentlig er værd, og hvordan man har lyst til at sælge den, så handler det slet og ret om at vælge det bedste tilbud. Her betyder det ikke så meget, om forhandleren er kendt for at snyde med deres biler eller ej - så længe man får en god pris for bilen, så behøver man ikke have de store skrupler efterfølgende. Det kan dog være, at man er mest tryg ved at sælge bilen til en forhandler i lokalområdet, og så må man naturligvis vælge det bedste tilbud fra forhandlere i denne kategori.

Følg og få notifikationer ved næste nyhed


Annonce