Masser af snak til det vilde ræs

Masser af snak til det vilde ræs

555visninger 0 svar | 7. sep 2016
Små 200 vognmænd valgte at kigge forbi Brørup i lørdags, hvor der var Det Vilde Ræs. Vejret spillede max i forhold til årstiden, og derfor var der også fyldt godt op med snak, netværk og mad.

Turen gik dog også et smut indendørs, hvor Nordisk Dæk Import fortalte meget mere om, hvordan de egentligt behandler og producerer regummireringslastbildæk samt producerer fælge:
 
- Der var lagt op til en inspirationsdag, og det blev i den grad opfyldt, så både vognmænd og udstillere gik hjem med gode input og ideer efter en hyggelig dag i transportens tegn, fortæller Anne M. Thyssen, salgschef hos ITD.
 
[b]Mange aktiviteter[/b]
Ud over en rundturen hos Nordisk Dæk Import var der også mange andre aktiviteter. De fremmødte kunne kigge nærmere på politiets automatiske fartkontroller, og Falck viste, hvordan en frigørelse egentligt foregår.
 
Der var også en række konkurrencer, hvor vinderne var:
Daniel Boss Nielsen vandt Ribe Amt Vognmandsforeningskonkurrence og dermed et rejsegavekort på 3.000 kroner. Han gættede på, at Frede Matzens gamle Mitsubishi kunne køre uden olie i 38 sekunder - men den klarede kun 15,1 sekund.
 
Claus Sundelin fra Jan Hansen Transport ApS vandt et hotelophold på Hotel Legoland med fire adgangsbilletter.
 
Karsten Kristensen fra Trisa Group ApS vandt fire billetter til Legoland.
 
Derudover var der en heldig vinder, som kan shoppe dæk fra Super Dæk for i alt 25.000 kroner.

Følg og få notifikationer ved næste nyhed




  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Masser af snak til det vilde ræs
Annonce