Lej en bus med chauffør

Lej en bus med chauffør

13. jun 2019

Dette indhold er sponsoreret 


Har du nogensinde prøvet at skulle leje en bus? Og har du følt det uoverskueligt at navigere i et utal af busselskaber og endnu flere tilbud?

Den tid er ovre. For på Bookingabus.com kan du nemt og hurtigt finde de bedste tilbud på  busudlejning med chauffør.  Du behøver ikke bruge din egen tid eller penge på at organisere din næste tur med bus. Bookingabus gør det for dig – uanset om du søger privat buskørsel eller skal leje en bus med chauffør på vegne af din virksomhed. Book en bus, og find en tur til dig og dit selskab – uanset om I er 8 eller 80.

På hjemmesiden skal du blot indtaste oplysninger om rejsetid og -dato, opsamlingssted og destination, og med et enkelt klik søger Bookingabus tilbud hos diverse busselskaber. Herefter kan du vælge og vrage mellem de forskellige tilbud og finde dét, der passer bedst til dig og dit selskab. 

Det er ganske gratis og uforpligtende at modtage tilbud via portalen, så du forpligter dig ikke  ligesom du ikke skal have pengepungen frem for at finde det bedste tilbud på busudlejning.


Typer af busser – lej en bus til dine behov

Skal du til fest, konference eller måske til udlandet? Eller har du bare brug for at leje en bus til normal transport?

Uanset dine behov kan du booke en bus via Bookingabus. Portalens store netværk af busselskaber gør det nemlig ikke bare nemt at finde busudlejning. Det giver dig også mulighed for at finde lige præcis den bus, du har brug for. 

Du kan leje en bus til returture, enkeltture og udlandsture, ligesom du kan finde forskellige slags busser. Du har mulighed for at leje fire forskellige størrelser: minibus, mellemstørrelse bus, stor bus og dobbeltdækkerbus. 

Lej en bus hos Bookingabus, og find busudlejning på dine præmisser – uanset hvor beskedne eller besværlige dine behov måtte være. 

Leje af busser/turistbusser findes i alle størrelser og kategorier. Du vil derfor let kunne finde en bus, der passer til dine behov. Busselskaberne hos Bookingabus har busser med benplads, toilet og aircondition. Derudover er det også muligt at finde en bus med den rette bagagekapacitet til din rejse. 

Skal du rundt i Danmark eller til udlandet, passer turistbussen godt til dig. De store busser/turistbusser har 37-60 sæder. Sæderne varierer afhængig af bustype og indretning. 

Leje af minibusser er til de mindre grupper, der skal på indenlandske ture – hvad end det er fritidsture eller virksomhedsbesøg. Der findes forskellige størrelser af minibusser – fra 8 til 19 passagerer. Afhængigt af størrelsen er det også muligt at få toilet. Busserne er indrettet, så det er let at snakke med hinanden og få overblik på selve turen. 

Leje af dobbeltdækkere passer til jer, der skal mange af sted på tur. I busserne er der plads til 69-85 personer. Om det er fest eller firmatur, giver dobbeltdækkeren jer en god oplevelse, hvor der er rig mulighed for samvær nederst i bussen og mere privatliv på bussens øverste etage. De fleste dobbeltdækkere er indbygget med toilet, audio/video, borde og andre faciliteter, der gør turen på landevejen lidt sjovere. Dobbeltdækkerne er velegnede til de store selskaber og lange ture. 

Leje af VIP-busser er til luksusturen. Busserne er indrettet med bløde sæder i læder, som gør det muligt at slappe af. Der er ikke lige så mange sæder i som i normale busser – til gengæld er der mere plads til både ben og borde. Derfor er VIP-busserne gode til de længere ture, hvor du og dit selskab vil kunne slappe af undervejs. 

Leje af mødebus gør det muligt at samtale lettere på grund af gruppearrangementerne i bussen. I nogle af busserne er der også indrettet med sofaer. Busserne er gode til afslapning, samtale og selvfølgelig arbejde. 


Værd at vide om bus booking hos Bookingabus

Når du bestiller en bus hos Bookingabus, er prisen fastlåst. Du har dog mulighed for kvit og frit at annullere din bus booking op til 10 dage før afrejse. Book en bus med Bookingabus, og få fleksibel busudlejning. Ønsker du flere informationer om privat buskørsel og busudlejning til erhverv, kan du besøge Bookingabus’ hjemmeside.


Følg og få notifikationer ved næste nyhed


Annonce