Køb en brugt bil til den rigtige pris - Disse apps gør...

Køb en brugt bil til den rigtige pris - Disse apps gør...

28. feb 2018

Mange danskere fravælger at købe visse af de mere dyre bilmodeller på grund af den høje registreringsafgift i Danmark. Dette kan mærkes på udvalget af brugte biler på det danske marked, hvor visse biler kan være svære at finde brugte.

Mange drømmer for eksempel om at eje en Porsche, og det kan være nødvendigt at købe brugt, hvis man ikke har råd til at købe bilen fra ny. Ønsker man sig en mere beskeden bilmodel, kan det også være værd at kigge på markedet for brugte biler. Der er store besparelser at hente ved at købe brugt, for en splinterny bil mister hurtigt sin værdi, når den er blevet taget i brug.


Tyske Mobile til bilkøb i Tyskland

Tyskland har et fantastisk marked for brugte biler i den dyrere ende af skalaen. Det betyder, at du kan finde et ufatteligt stort udvalg af de luksusmærker, som man sjældent ser på de danske veje, og samtidig kan du spare meget i forhold til bilens originalpris.

Igennem Tyske Mobile, som både er en app og en hjemmeside, kan du få adgang til det tyske marked for brugte biler. Du skal dog være opmærksom på, at du skal lægge den danske registreringsafgift til priserne på siden, da bilen skal have dansk nummerplade.

Tyske Mobile fås både på iTunes og på Google Play.


Bilgaraget til bilkøb i Sverige

De fleste tænker først og fremmest på Tyskland, hvis de vil købe en brugt bil udenfor Danmarks grænser, men Sverige er faktisk også et godt bud, hvis du vil have adgang til et større udvalg af billige biler.

Du bør især kigge på brugte biler på det svenske marked, hvis du primært er interesseret i en solid og fornuftig bil. Sverige er især kendt for Volvo, som er en ufatteligt holdbar bil, der især henvender sig til en køber, som ønsker at få meget værdi for sine penge. Saab er ligeledes en svensk bil, og selvom Saab ikke længere produceres, så er det stadigt muligt at finde en del på det svenske brugtbilsmarked.

Hvis du overvejer at købe en brugt bil på det svenske marked, bør du kigge på Bilgaraget, som er en app, der kan findes på iTunes. Du skal desuden huske, at du også skal betale dansk registreringsafgift på en brugt bil, som er købt i Sverige.


Få det hele hos AutoUncle

Tyske Mobile og Bilgaraget er henholdsvis en tysk og en svensk app. Du har dog også mulighed for at søge efter brugte biler i udlandet med en dansk app, hvis du bruger AutoUncle. Med AutoUncle har du mulighed for at kigge på biler til salg i Danmark, men du kan også kigge på biler i henholdsvis Tyskland og Sverige.

AutoUncle i Tyskland har det største udvalg, men der er ingen grund til at begrænse sig til dette marked alene. Derudover er alle priser vurderet med AutoUncles vurderingssystem, som kategoriserer hvor gode priserne er.

Du kan få AutoUncles app både på iTunes og Google Play.


Følg og få notifikationer ved næste nyhed


Annonce