Hvad koster det at lease en varevogn?

Hvad koster det at lease en varevogn?

21. okt 2020

På grund af den stigende popularitet, når det kommer til leasing af både erhvervsbiler og almindelige privatbiler, så er der mange forskellige leasingfirmaer på markedet, som alle tilbyder forskellige tilbud og rabatter, når det kommer til en leasingaftale. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad det kommer til at koste at lease en Kassebil eller leasing af varebil, så du kan være sikker på, at du får din leasingbil til den bedste pris muligt. Så kan du være godt kørende i hverdagen, når du skal møde på arbejde. 

Antal kilometer

Når man skal finde prisen på, hvor meget det kommer til at koste at lease en varevogn eller en kassevogn, så er det vigtigt, at du ved, hvor mange kilometer, som du kommer til at køre i den kommende periode, hvor du skal lease bilen. Dette har en stor indflydelse på, hvor meget du skal betale for at lease bilen, og det er også dette tal, som bestemmer, hvor meget ud skal betale i gebyrer, hvis du kører for meget i bilen. Her er det en god ide, at du laver en så præcis estimering som muligt, så du ikke kører for meget i din varevogn, og at du giver denne information til dit leasingselskab, så du kan få en god pris. 

Med eller uden forsikring

Når du skal finde prisen, som du skal betale for at lease en varevogn eller en kassevogn, så kommer denne også an på, om du har en forsikring med i købet, eller om du er dækket af din egen forsikring. Det kan være en dyr affære, hvis du kommer i en ulykke med din leasingbil, og du ikke er dækket af din egen bilforsikring, og derfor kan det være en god ide, at du får et godt tilbud hos leasingselskabet, så du er sikker på, at du er godt dækket ind i tilfælde af, at du kommer galt afsted i bilen. 

Alderen på bilen

Når prisen skal finde spå din leasingbil i måneden, så bliver der også kigget på bilens alder, og om den har haft en tidligere ejer. Er dette tilfældet, så kan du som regel lease bilen til en billig pris, men kan du godt lide helt nye biler, som kommer i den nyeste model, så vil prisen naturligvis gå op. Her er det en god ide, at du gør dig selv klart, om du vil lease en brugt varevogn, eller om du gerne vil lease en ny, da dette har stor indflydelse på prisen. Følg og få notifikationer ved næste nyhed


Annonce