Gør lange rejser mindre kedelige

Gør lange rejser mindre kedelige

2. jun 2020

Selvom vi ofte tænker på rejser som værende sjove og afslappende, så kan der være flere situationer, hvor de mest bare er irriterende og kan føles lidt som spils af tid. Det kan være en bilrejse fra dem ene ende af landet til den anden for et forretningsmøde, eller det kan være en længere rejse til udlandet med arbejdet. Her vil man ofte hellere kunne blive hjemme. Men når det ikke er muligt, er der i det mindste nogle ting, man kan gøre for at få mere ud af turen. 

 

Lær mens du kører 

I nogle tilfælde vil du selv være den, der står for at transportere dig - altså selv være chaufføren. Det kan være, du er lastbilchauffør, eller at du bare kører i bil til dit forretningsmøde. Lige meget hvad, så betyder det, at det er mere begrænset, hvad du kan give dig til, fordi du selvfølgelig stadig skal kunne koncentrere dig og være opmærksom på vejen. Men det betyder ikke, at der slet ikke er nogen hjælp at hente for at gøre de lange motorveje mindre kedelige. 

De fleste er nok vant til at lytte til musik eller radioen, når de kører, men der er flere muligheder for at blive underholdt fra den audio-baserede side. Faktisk kan du lære en masse, mens du kører, hvis du vælger at lytte til lydbøger eller podcasts. Du kan vælge spændende fagbøger om emner, du er interesseret i. Det kan være noget, du allerede har kendskab til, men det kan også være helt nye emner, som du længe gerne har ville vide mere om. Der findes desuden mange spændende podcasts, der også er gode til at lære dig nye ting, så det er op til dig at prøve dig frem og finde det format, du foretrækker. 

Hvis du er lidt for træt i hovedet til at lære, kan du sagtens bruge de samme medier til underholdning. Lydbøger og podcasts kan nemlig også bare være for sjov. Det vigtigste er bare, at de hjælper dig med at gøre turen mindre kedelig, men uden at påvirke din koncentration som chauffør. 

 

Udnyt tiden til at følge med i serier 

Hvis du bliver transporteret via bus, tog, fly eller med en anden som chauffør, er der nogle flere muligheder for at blive underholdt under din rejse. Du kan for eksempel udnytte tiden til at følge med i nogle af alle de serier, du længe gerne har ville se eller færdiggøre. Du kan dog også sagtens bruge tiden på at lære. Der findes masser af spændende læringsmateriale on line i form af både artikler og videoer.  

Til transport er det ofte nemmere at komme til at udnytte disse fordele, hvis du har en lille bærbar computer eller tablet, du kan bruge. Hvis du mangler en, og har en lang, kedelig rejse foran dig, kan du overveje at tage et lille kreditlån, så du ved, at turen bliver mere overskuelig. Så kan du faktisk se frem til dine forretningsrejser og stoppe med at se dem som spild af din tid. 


Følg og få notifikationer ved næste nyhed


Annonce