Gode råd til når du skal flytte

Gode råd til når du skal flytte

6. maj 2019

Omend du er på vej til at flytte hjemmefra for første gang, eller om det er tiende gang, du flytter, er det en god ide at strukturere det hele en anelse. Hvis ikke kan hele flytningen godt gå hen at blive en anstrengende proces i stedet for den gode oplevelse, det kan være, at få et nyt hjem. Hvis du har meget at flytte, kan det være en idé at hyre professionel godstransport til at hjælpe med flytningen, og hvis du er bosat i Østjylland, er der gode muligheder for at finde et flyttefirma i Østjylland.

Hjælp dig selv ved at strukturere hele flytningen 

De fleste flytninger kan ikke bare ordnes på én dag. Især hvis du skal flytte fra et hus, bør du sætte mange uger af til det inden selve flytningen. Inden du overhovedet begynder at flytte dine ting ind i dit nye hjem, skal du have ryddet op, organiseret dine ting og pakket dem sammen på en overskuelig måde. Hvis du tilmed har et fuldtidsjob og måske et par børn hvis hverdag også skal passes ind i kalenderen, kan det være svært at finde tid til flytningen. Derfor bør du helt op til tre måneder forinden begynde at sætte en dag af om ugen til at gå og rydde op, organisere og pakke. Derudover skal du have fundet ud af, hvordan selve flytningen skal foregå. Vil du for eksempel selv ordne det, eller foretrækker du at få professionelle folk til det, er noget af det, du skal gøre op med dig selv og familien. 

Lav en grundig oprydning, inden du flytter

I løbet af årene har de fleste mennesker det med efterhånden at få samlet en masse ting sammen, der lidt efter lidt bliver skubbet længere og længere ind i skabene. Du har sikkert derfor også selv en hel kælder, loft eller værelser og skabe fyldt op med ting og ragelse, du aldrig nogensinde bruger mere. Selvom det kan være svært at smide tingene ud, kan du ligeså godt få det gjort, inden det kommer til at stå og fylde i dit nye hjem. Desuden kan det også sagtens være, at du finder nogle fine ting i rodet, du måske har savnet, eller som lige vil passe perfekt ind i dit nye hjem. 

Spørg venner og familie om hjælp

Et sidste vigtigt råd, der især gør sig gældende på den store flyttedag, er at få nogle til at hjælpe dig med flytningen. For det første sparer du en masse tid på, at du ikke skal flytte og bære det hele selv. For det andet kan en flytning være ekstremt opslidende, hvis du selv skal klare det hele, og for det tredje kan du spare en stor portion penge, hvis du får spurgt nok om hjælp, så du sparer flyttemændene væk. Hvis du udlover pizza og kolde øl, har du helt sikkert nogle gode venner, søskende eller forældre, der hellere end gerne vil hjælpe dig igennem flytterodet.Følg og få notifikationer ved næste nyhed


x