Gode råd til at spare penge på arbejdstøj

Gode råd til at spare penge på arbejdstøj

10. jul 2019
Der er mange arbejdspladser, hvor man ikke får tildelt arbejdstøj og man selv skal stå for at købe det. Arbejdstøj kan være en stor investering, og det er vigtigt at få købt af flere grunde. Den første og vigtigste grund er, at det er med til at øge sikkerheden for dig selv og dine kollegaer. Samtidig er det ofte lov, at have sikkerhedssko på. Derudover, er det ofte en god ting, at have arbejdstøj til at ligge derhjemme, så man ikke skal arbejde i haven i sine yndlingsbukser. Arbejdstøj kan være en dyr fornøjelse, men heldigvis er der flere måder, at spare penge på arbejdstøj på. En af tingene er, at holde øje med kataloger til Black Friday 2019

Nedenfor vil du kunne læse om gode råd til spare penge på arbejdstøj. 

Hold øje med Black Friday og andre tilbudsweekender 
Tilbud kommer og går, men Black Friday er blevet en fast ting i Danmark hvert eneste år. Black Friday er en weekend, hvor langt de fleste butikker, holder tilbud på stort set alle deres varer. Dette medfører, at der kan spares virkelig mange penge på alt fra sikkerhedssko til arbejdsbukser. 

Black Friday er et amerikansk fænomen, som har været tilstede i mange år. Det bliver afholdt i deres thanksgiving weekend, som er den sidste weekend i november. Dette er også tidpunktet for Black Friday i Danmark. Oprindeligt var begivenheden kun den ene fredag, men med det store online salg er forretninger begyndt at køre tilbud hele weekenden. 

Forbered dig til Black Friday
Du kan med fordel forberede dig til Black Friday, og gøre dig opmærksom på de mange tilbud og præcis hvad du ønsker, at købe, allerede inden fredagen kommer. Du er allerede startet ved at kigge i kataloger, som det ovenstående, da det er med til at give dig et overblik over hvilke butikker, der har tilbud, og hvilke varer som de har på bud. 

Start med at lave en liste over ting og butikker, som du ønsker at besøge og købe. Dette kan gøre din shopping dag mere struktureret, og spare dig en masse tid til at lede alle mulige steder som ikke har det, du ønsker. Så hvis dit yndlingsmærke er Mascot, så orienter dig i butikker, som har Mascot. 

Køb og salg sider er din bedste ven 
Hvis ikke du kan vente til Black Friday, så er det ofte steder som DBA, Facebook Marketplace og De Gule Sider, som kan være steder hvor du kan spare penge. Hvis du ikke har noget imod, at købe og bruge brugt arbejdstøj, så er det virkeligt steder, du skal overveje, at kigge. 

Facebook Marketplace er et undervurderet sted, at gøre nogle kup. Facebook er meget mere end et sted, hvor man opdaterer på hvilken kage man netop har spist med familien. Det er blevet til et stort køb og salg-sted, hvor mange nu sælger deres brugte ting - både via marketplace og via specifikke salgssteder. 

Følg og få notifikationer ved næste nyhed


Annonce