Gå glad i bad

Gå glad i bad

6. jan 2019

Vi kender alle sammen følelsen af at komme hjem efter en lang dag på arbejde og tage et langt dejligt varmt og forfriskende bad. Så er man ligesom frisket op og helt afslappet efter en lang dag på arbejde, i haven, på landevejen eller noget helt andet. Rigtig mange kender helt sikkert også følelsen af at tage et langt varmt bad og komme ud derfra, og så er hele badeværelset nærmest tåget, og alt er fugtigt, fordi varmen og kondensen fra det varme vand ikke kan komme ud nogle steder. Det er drøn irriterende, at spejlet er fuldstændig dugget til, og håndklædet er nærmest blevet fugtigt af bare at hænge på badeværelset. Hvis ikke man har en badventilator installeret på sit badeværelse, vil man med stor sandsynlighed opleve det problem.


Så kan man vel bare åbne vinduet, hvis man altså har sådan et? Det giver ikke helt det samme som en ventilator, som altid står og ventilerer badeværelset, så der ikke er fugtigt. En kold vinterdag med frostgrader udenfor er det heller ikke lige sikkert, at et åbent badeværelsesvindue er det, man foretrækker mest. Badventilatorer kan til gengæld godt støje lidt, men der findes dog nogle, som er meget støjsvage og derfor ikke generer den fred, man kan have meget brug for efter en lang dag bag rattet eller bag skrivebordet på et indelukket kontor. Man skal endda heller ikke tænke på at tænde for en sådan ventilator, da langt de fleste tænder helt af sig selv, hvis bare man tænder lyset på badeværelset. Gå glad i bad efter en lang og hård dag og nyd et spejl der ikke dugger. Du kan læse mere om støjsvage badventilatorer lige her.


Luksus efter arbejde

Lidt hverdagsluksus efter en lang arbejdsdag har aldrig slået fejl. Fem dage bag rattet i en lastbil eller på en hård kontorstol bag en computerskærm kan være hårdt, og weekenden kan være mere tiltrængt end nogensinde før. Mandag morgen kan de fleste have følelsen af, at fredag og fyraftenstid er langt langt væk. Hvis man har det sådan og hver dag kommer hjem og tæller ned til weekend, så kan det være, man har brug for lidt luksus og afslapning i hverdagen.


Et varm langt bad efter arbejde eller lige inden sengetid kan næsten altid virke beroligende og gøre en mere klar til den forestående dag. Det er med at få fyldt sin hverdag og sin fritid med de ting, som man godt kan lide, og som gør hverdagen mere luksus og dejlig. En lang gåtur i skoven eller ved vandet kan være terapi for sjælen, især hvis man har en arbejdsdag med fart over feltet og med fuld koncentration. Der er et hav af muligheder for at skabe ekstra ro og luksus i en travl hverdag. Et badeværelse der ikke dugger helt til, en tur i skoven eller noget helt andet. Det handler om at finde det, der virker for en selv, og pludselig så er weekenden lige rundt om hjørnet, uden man egentlig opdagede det.Følg og få notifikationer ved næste nyhed


x