Fuld fart på Transport Øst

Fuld fart på Transport Øst

440visninger 0 svar | 6. sep 2016
Sjællands største transportmesse Transport Øst afholdtes for syvende gang i Greve i weekenden.

Blandt de mange udstillere var Bo Schønning fra Evotec, der på grund af stigende antal tyverier fra varebiler og lastbiler fremviste en demobil med et nyt, avanceret elektronisk sikringssystem, som firmaet i samarbejde med førende virksomheder inden for sikringsbranchen har udviklet.

Systemet er udviklet med afsæt i en såkaldt Mifare teknologi, der allerede er godkendt af sikringsbranchen og i dag blandt andet anvendes af banker og i militæret. Evotecs adgangskontrol ligner det adgangskort, man typisk bruger til bygninger.

- Evotec er med som udstiller på transportmessen for første gang, da vi meget gerne vil have en fagsnak med potentielle kunder og samarbejdspartnere om, hvad de synes om vores nye sikringssystem, der består af en GPS-tracker, CPU-styreboks, en kortlæser/ID-læser og nogle brikker. Jeg er meget spændt på at høre, hvad de besøgende på messen kan se af nye anvendelsesmuligheder til sikring af gods på for eksempel trailere og containere. Jeg håber at møde nogle store vognmænd, distributionsfirmaer og partnere, vi kan samarbejde med, fortalte Bo Schønning.

Bo Schønning fik også en god snak med Greves borgmester, Pernille Beckmann.

- Borgmesteren spurgte ind til, hvordan jeg driver min forretning, og hvordan jeg for nogle år siden fik gang i hjulene som nyetableret erhvervsdrivende med kontor i ErhvervsCentret her i Greve. Jeg fortalte, at jeg oplever Greve som en meget erhvervsvenlig kommune og et interessant vækstområde for transportbranchen, fordi det er tæt på både København, motorvejen og lufthavnen, siger Bo Schønning, og fortsætter:

- Selvom jeg nu driver forretning fra min bopæl i Slagelse, holder jeg stadig de fleste af mine møder med store kunder fra ind- og udland i ErhvervsCentret, fordi det er attraktivt på grund af de professionelle rammer, der styrker mit image, understregede Bo Schønning, der er udlært elektronikmekaniker og har arbejdet meget med flådestyring.

Bo Schønning driver i dag firmaet Evotec sammen med kæresten og har to montører og en elektronikproducent tilknyttet.

Følg og få notifikationer ved næste nyhed




  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Fuld fart på Transport Øst
Annonce