Forhøj husets værdi med en tilbygning i 2021

Forhøj husets værdi med en tilbygning i 2021

4. aug 2020

Dette indhold er sponsoreret

Mange danskere har i disse måneder fået udbetalt deres indefrosne feriepenge, og der betyder at mange går og overvejer, hvad de skal bruge pengene på. En af de steder, hvor pengene kunne være godt brugt er ved at energirenovere eller tilbygge sit hus. Først og fremmest for at øge huset værdi, men også for at spare penge på længere sigt på el- og varmeregningerne. Dog er mange i tvivl om hvor man skal gå hen for at få et godt tilbud på tilbygningen. Skal det være en garage til lastbilen eller en ny udestue? Hvor stor skal investeringen være og hvor finder man priser på tilbygning? Det er noget af det vi kigger på i denne artikel, hvor tilbygninger til huset er på programmet. Vi ser først på, hvordan huset værdi kan blive forhøjet, hvis du f.eks. tilføjer en stor garage til lastbilen eller bygger flere værelser til huset. Læs med og bliv klogere på, hvad en tilbygning kan gøre for dig og dit hus. Dernæst kigger vi på,  hvordan man kan energirenovere sit hus og på sigt spare penge på el- og varme regningen.

Foretag en tilbygning, der forhøjer dit hus’ værdi

Èn ting er helt sikkert - det er langt de færreste tilbygninger, der forringer værdien af et hus. For med en tilbygning til huset forøger du nemlig husets kvadratmeter, og dermed også husets værdi. Det er derfor en rigtig fornuftig investering, hvis du har plads og finansielle midler til det, at lave en tilbygning til huset. Om det skal være en ny garage, en udestue eller flere værelser kommer til at have indflydelse på, hvor stor en værdistigning du kan forvente på huset. Dog er det helt sikkert, at du med en tilbygning til huset vil forøge husets værdi.

Energirenover og spar penge på din el- og varmeregning

En anden mulighed for at øge husets værdi og på sigt spare mange penge på varmeregner og strøm, er ved at energirenovere huset. Det er måske en lettere kostbar investering på stående fod, men kan vise sig at være mange penge værd. For det kan nemlig tjene sig ind af sig selv for nogle huse, alene på besparelser på varme og el, hvis man energirenovere huset fra ende til anden. Derfor kan du også overveje at bruge nogle af dine indefrosne feriepenge på at energirenovere huset, for på den måde at øge husets værdi. Følg og få notifikationer ved næste nyhed


Annonce