Få solgt dine ting, nemt of hurtigt

Få solgt dine ting, nemt of hurtigt

13. feb 2019
Står du eller har du stået i en af følgende situationer:
•Du mangler penge.
•Du vil gerne have solgt nogle af dine ting, men ved ikke hvordan.
•Du vil gerne sælge nogle af dine ting, men orker ikke bøvlet med et salg.
•Du vil gerne have solgt dine ting hurtigt så du kan komme videre.

Hvis ja, så står du i den samme situation som mange andre danskere. En situation hvor man har rigeligt med ting. Det er dumt at smide dem ud, de kan derimod tjene som en fin ekstra indtægtskilde. 

Tips til at få solgt dine ting
Her er 3 gode tips til at få dine ting solgt.

1. Gode og mange billeder. Med gode billeder tiltrækker du flere købere og får en bedre pris. Hellere for mange billeder end for få. Gerne billeder fra forskellige vinkler så købere kan få en fornemmelse af dine ting. Og i sidste ende sparer du også tid – hvis du kun har 1 eller 2 billeder, så vil du ofte blive spurgt om flere billeder løbende.

2. Læg annoncen op ofte. Jo ældre en salgsannonce er, jo mindre bliver den set. Det kan derfor betale sig at lægge din annonce op ofte, slette 

3. Stærk annoncetekst. Ligesom med billeder er det bedre med mere beskrivelse end mindre. Beskriv standen, hvor den er købt, størrelsen 

Det kan altså betale sig at lægge lidt kræfter i for at få solgt sine ting. Der er dog også nogle alternativer hvis man ikke har eller ønsker at bruge tiden på det. De seneste år er der for tøj kommet flere luksus 2nd hand butikker som tager imod dit tøj, og du får en andel af salgsprisen når tøjet er solgt. Et andet alternativ er Så er STRAKSSALG.dk som tager imod en bred vifte af ting, hvor man kan ansøge online.

Vent længere og få mere for dine ting
Som tommelfingerregel, så kan du få en bedre pris for din varer hvis du er villig til at vente længere tid. Du kan f.eks. nemt sælge en iPhone, en bil, en barnevogn eller et Rolex ur på 1 dag, men så skal prisen også være rigtig god.

Hvis du derimod har tålmodighed til at vente på den rigtige køber, så kan du ofte få flere penge for dine ting. Nogle ting er dog også meget specielle, og kræver ligegyldigt pris lang tid at sælge. Det kan være ting hvor der er meget få potentielle købere. F.eks. en harmonika eller særlige antikke ting hvor der bare ikke er mange købere.

Vælg den rigtige salgsplatform
Det handler om at være der hvor brugerne er. 

Der er mange platforme hvor man kan sælge sine brugte ting. Og generelt sælges der mere og mere brugt i Danmark (statistik fra DBA - genbrugsrapport). Når du skal sælge dine brugte ting, er det vigtigste at tænke på: ”Hvor går potentielle købere hen for at lede efter min slags varer?”

Hvis det er tøj, er Trendsales oplagt. Hvis det er en veteranbil så måske en side som veteranposten. Sider som DBA, GulogGratis dækker over en bred vifte og er altid gode at lægge brugte ting op på. Herudover er Facebook med deres Marketplace blevet attraktiv, da mange mennesker allerede er på socialt medie siden og bruge betydelig tid derinde.

Når ting er brugt, byder folk altid under
Når man sælger brugte ting, er det ikke ligesom i en butik med faste priser. Brugt markedet er en flydende markedsplads, og folk forventer altid rabat – det at byde under er en del af gamet. Når du sætter dine priser, sæt en pris hvor du har plads til at give lidt rabat. Og tænk altid over hvad din minimumspris er. Der er dog nogle få undtagelser. Jo mere standardiseret en varer er, jo mere kan du også tillade dig at tage prisen for den.

Følg og få notifikationer ved næste nyhed


x