Få en bil mere takket være din lastbil

Få en bil mere takket være din lastbil

13. jun 2018

Når du skal have en bil ved siden af din lastbil, kan det være en smule vanskeligt at få fat i pengene til den Denne artikel vil give dig et smart tip til, hvordan du nemmere kan få de penge du skal bruge til bilen, hvilken bil du bør vælge og hvordan du gør en forskel for miljøet.


Ejerpantebrev

Når du er indehaver af en lastbil, kan du faktisk også blive indehaver at et ejerpantebrev. Dette pantebrev gør, at du kan låne penge hos en bank ved at stille sikkerhed med din lastbil. Dette gør, at banken med større sandsynlighed vil låne dig penge, da du kan stille sikkerhed med din lastbil.

Fordelen ved et ejerpantebrev er, at du meget lettere kan låne penge hos en bank. Du kan ydermere også bruge ejerpantebrevet flere gange, hvis du stadig har lastbilen, som du har fået et ejerpantebrev på.

Er du ikke i stand til at betale lånet tilbage, vil banken derfor kunne kræve, at du sælger lastbilen. På den måde vil banken kunne få deres penge tilbage. Ejerpantebrevet kan gøre det meget lettere for dig at tage et lån hos banken, og du vil spare rigtig meget tid og kræfter på det.

Virksomheden som tilbyder denne type brev, er Fair Kredit. Du kan læse meget mere på deres hjemmeside om dette ejerpantebrev.

Kom ud og køre i en masse biler

Når du har fået dit ejerpantebrev, kan det være en rigtig god ting at prøve nogle forskellige biler, inden du beslutter dig for den du gerne vil have.

Måden du kan gøre dette på, er at lease en bil. Når du leaser en bil, svarer det lidt til at leje den. Det er dog ikke helt det samme. Ved leasing af biler, betaler du en månedlig ydelse, som inkluderer afgifter, forsikringer, service og syn. Det eneste du skal betale, er bilens brændstof.

Det smarte ved leasingbiler er, at du blot kan aflevere den tilbage når du føler for det. Når du går fra forhandleren igen, kan du gå derfra med en ny bil.

Ønsker du at spare nogle penge, kan du køre klogt i at få fat i en elbil. Disse biler er faktisk overraskende underholdende og de er langt fra kedelige. Leaser du en elbil, vil du kun skulle tænke på at lade den op, hvilket er meget billigere end benzin eller diesel.

Derudover gør du en kæmpe forskel for miljøet og mindsker CO2 udslippet i Danmark. Du bør tage et smut forbi Nellemannleasing.dk og finde nogle lækre biler, som du kunne tænke dig at køre i. Du kan finde dem lige her hos Nellemann Leasing.

Apropos CO2 udslip

Når nu vi allerede er inde på emnet om at formindske CO2 udslippet, kan vi faktisk anbefale en side, hvor du kan få en masse inspiration til, hvordan man bliver lidt bedre over for miljøet. Derudover kan du faktisk komme til at spare ufattelig mange penge, da mange af de største CO2 syndere på hjemmefronten er ret nemme at få styr på.

Du bør derfor tage et kig på 1 ton mindre, som er en organisation der kæmper for at få os danskere til at spare 1 ton CO2 om året. Denne side er gratis, og du kan finde en masse gode tips og tricks til, hvordan du kan gøre en kæmpe forskel ved få ting. Læs mere på 1tonmindre.dk og gør en forskel.


Følg og få notifikationer ved næste nyhed


CarstenJepsen
CarstenJepsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 15. sep 2019
x