Drømmer du om en hyggelig familieferie?

Drømmer du om en hyggelig familieferie?

23. feb 2019
En hyggelig familieferie til varmere himmelstrøg er noget de færreste vil takke nej til. At komme ned og dase ved en lækker strand, mens børnene leger rundt i vandkanten - er det ikke lykken? 
 
Mange når desværre kun til drømmen af sådan en situation, mens de færreste realiserer den. Dette skyldes ofte, at man ikke synes, at man har penge nok til at få hele familien afsted, da dette kunne være penge, som kunne bruges til en masse praktiske ting. Santander Consumer Bank  vil gøre det muligt for alle, at kunne holde den ferie, som de altid har drømt om. 
 
Hold et afbræk fra landevejene og vær sammen med dem, der betyder mest 
Som lastbilchauffør kender man også trangen til ferie og solrige dage. Efter flere måneder på både nationale og eventuelt internationale landeveje, kan man godt blive træt og have brug for et afbræk. Et afbræk, som ikke blot en weekend derhjemme kan give en. Hermed menes en større pause, væk hjemmefra, sammen med dem der betyder mest. En sådan rejse vil give mange uforglemmelige oplevelser, og vil være med til at binde familien sammen på en helt anden måde. Man er nemlig sammen som familie på en anden måde, når man rejser sammen. Man giver sig tid til at spille det ekstra spil 500, eller man giver sig ekstra tid til at bygge et pænt sandslot med sine børn. Når man er på ferie bliver der tid til at se ud over dagligdagens bekymringer, og blot nyde nuet med sine kære. Noget som er utrolig sundt for alle familier, og derfor også noget, som burde prioriteres. 
 
 
Vend tilbage til dit arbejde med ny energi 
Efter sådan en ferie, vil du hermed også kunne vende tilbage til dit arbejde som lastbilchauffør, med en helt ny energi. Igennem ferien, vil du for alvor føle, at du får slappet af, hvilket med stor sandsynlighed vil give dig et overskud til at begynde at køre igen. Det vil også med stor sandsynlighed gøre, at du efter ferien ikke synes turen fra Køge til grænsen eksempelvis, føles så lang, som den gjorde inden du tog på ferie. 
 
Så selvom at du ikke føler du har pengene til en uforglemmelig ferie med din familie, så kast ikke ideen fra dig. Satander Consumer Bank, kan være med til at få dine drømme til at gå i opfyldelse, og du vil igennem et lån kunne realiserer dem, uden at du ribber bankkontoen. Et lån vil nemlig hjælpe dig med, at udbetalingen bliver over længere tid, i stedet for at du skal betale alle pengene nu og her. Dette vil medføre, at langt de fleste familier, vil kunne komme på ferie, uden at de skal spinkle og spare op til. Hos Satander Consumer Bank menes der, at alle skal have ret til at komme på en velfortjent ferie. En ferie, som hverken du eller din familie vil glemme foreløbig. 

Følg og få notifikationer ved næste nyhed


x