Derfor skal du vælge hjemmefremvisning af varebiler

Derfor skal du vælge hjemmefremvisning af varebiler

2. okt 2019

Dette indeholder sponsoreret indhold 


De fleste, der enten ejer et firma eller er en del af et firma, kender til det med at skulle have en ny firmabil på et tidspunkt. Men med en ny firmabil følger også valget om, hvilken firmabil det skal være. Og det er så her man kan støde ind i problemer, enten fordi tiden er knap eller man bedst træffer beslutninger hjemme i vante omgivelser. Derfor har Tage Thomsen udviklet et koncept, hvor man kan få hjemmefremvisning af varebiler. Tage Thomsen fremviser erhversbiler på hele Djursland, Randers og Bjerringbro, så hvis du befinder dig i dette område og skal have ny firmabil, så tøv ikke. Hvis du gerne vil læse mere om, hvorfor du skal vælge hjemmefremvisning af varebiler, når det passer dig, læs med her. 


Hvad er hjemmefremvisning? 

Hjemmefremvisning af varebil, så tænker du nok, hvad det egentlig går ud på? I alt sin enkelthed, er det et princip, som gør det lidt nemmere at finde sin nye firmabil. Hjemmefremvisning går ud på, at din bilforhandler kommer ud til dit hjem eller virksomhed med den bil, som du har udvalg. Ved hjemmebesøg med bilen tager forhandleren sig god tid, så du har rig mulighed for at se bilen an og prøve den. Du får desuden samme service, som hvis du tog hen til forhandleren og købte din nye bil. Derfor er hjemmefremvisning et rigtig godt alternativ, hvis du har lidt travlt i hverdagen, men stadig skal have en ny bil. 


Værd at overveje 

Men inden du du begiver dig ud i at skulle have en ny firmabil, så er der en række ting du bør overveje. Først og fremmest skal du selvfølgelig overveje hvilket budget du har at arbejde med, så du kan vælge bil ud fra dette. Dernæst skal du overveje, hvilke behov din nye firmabil skal opfylde. Og til sidst skal du egentlig bare overveje, hvilken tid der passer dig bedst, så du kan få en hjemmefremvisning. 


Foredele ved hjemmefremvisning 

Der er selvfølgelig også en række fordele ved at vælge en hjemmefremvisning, frem for at se bilen ved forhandleren. Når man skal købe en ny firmabil, er det ikke en let beslutning, og man kan ofte blive lidt presset, når man står ved forhandleren. Derfor er en af fordelene ved hjemmefremvisning, at du kan få lov til at træffe din beslutning stille og roligt hjemme i vante omgivelser. Fordelen ved, at forhandleren kommer hjem til dig er selvfølgelig også, at du spare en masse tid og besvær, da du ikke skal fragte dig frem og tilbage mellem dit hjem og forhandleren. 


Nem og simpel løsning 

Når du har besluttet dig for at få en hjemmefremvisning, så er det en relativ nem og simpel løsning at få ført ud i livet. Det eneste du egentlig skal gøre er at kontakte Tage Thomsen og booke en tid, så står værkstedet klar til at fremvise alle typer af erhvervsbiler og give den nødvendige vejledning hjemme hos dig. Du finder faktisk ikke en nemmere eller mere simpel løsning i en travl hverdag. Følg og få notifikationer ved næste nyhed


Annonce