Dansker vandt kran-VM igen

Dansker vandt kran-VM igen

220visninger 0 svar | 28. sep 2016
Utroligt! En dansker er kåret til verdens bedste kranfører igen! Sidste år var det Johnny Hansen fra Gilleleje, der vandt HIAB's VM for kranførere. I år er det Tim Hansen, Karise.

Tim Hansen vandt finalen i Hiabs World Crane Championship 2016, der fandt sted i weekenden på IAA-transportmessen i Hannover. Her slog han hollænderen Guido Beaujean og tyskeren Matin Utpatel med en tid på 2 minutter 51,42 sekunder. Hollænderen kom ind på en tid 2.53,99, mens tyskeren gennemførte på 2:51,01 - men med strafpoints, der trak ham ned på tredjepladsen.

- Jeg var rigtig nervøs, lige fra starten - men jeg klarede det over al forventning, sagde Tim Hansen umiddelbart efter at guldet var i hus!

Tim Hansen har sit eget vognmandsfirma og har kørt med kran hele sit liv. Både hans far og farfar har kørt med kran, så det ligger til familien at være gode med kraner.

- Det bedste ved at være kranfører er, at man er udenfor det meste af sommeren. Det er virkelig herligt, siger Tim Hansen.

Rejsechek og ny kran

Tim Hansen kommer hjem fra Hannover med en rejsechek på 5.000 euro og et gavekort på 25.000 euro til køb af en ny HIAB-kran. 

- Jeg overvejer at købe den nye HIAB X-HiPro 232. Det er den kran, vi dystede med her i Hannover, siger Tim Hansen. Det er en helt ny kran, som havde verdenspremiere har på IAA.

Kranførere fra 15 lande deltog i finalen.

Følg og få notifikationer ved næste nyhed
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Dansker vandt kran-VM igen
x