DAF vinder endnu en fornem pris

DAF vinder endnu en fornem pris

365visninger 0 svar | 19. okt 2016
DAF XF 460 FT Super Space Cab har vundet den prestigefyldte pris "Master Truck of the Year 2016". Prisen uddeles af 12 førende polske magasiner, som alle specialiserer sig i vejtransport.

Alle de deltagende køretøjer blev bedømt på motorydeevne, køreegenskaber og chaufførkomfort. Derudover blev de samlede ejerskabsomkostninger og kvaliteten af de tilknyttede supporttjenester taget i betragtning.

I sin rapport skrev juryen: 

"DAF XF 460 FT Super Space Cab er en utrolig chaufførvenlig lastbil. DAF har perfektioneret XF lastbilen igennem mange år for at være sikker på, at den i så høj grad som muligt lever op til brugernes krav."

Juryen fortsatte: 

"Denne lastbil er en højteknologisk transportløsning. Den byder på en fantastisk ydeevne og samtidig et lavt brændstofforbrug. Det spiller også en vigtig rolle, at vognmændene har adgang til et utrolig effektivt servicenetværk, da dette gør det muligt at opnå de laveste ejerskabsomkostninger og den højeste oppetid." 

Richard Zink, direktør for markedsføring og salg hos DAF Trucks, er meget beæret over udnævnelsen: 

- Denne prestigefyldte pris beviser, hvad vores kunder allerede ved, og det er, at når det kommer til effektivitet og chaufførkomfort, er der ikke noget bedre valg end DAF. I juni i år blev XF lastbilen kåret som "Fleet Truck of the Year" ved Motor Transport Awards i Storbritannien, og nu har vi æren af at modtage denne særlige anerkendelse i Polen, hvor vi begyndte at gøre forretning for 20 år siden, og hvor vi nu kan kalde os markedsleder, siger han.

Følg og få notifikationer ved næste nyhed
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
DAF vinder endnu en fornem pris
x