6 bilevents til at skyde foråret i gang

6 bilevents til at skyde foråret i gang

8. dec 2019
Kalenderen skriver marts, den skriver forår. Dagene er blevet længere, temperaturen højere og solen viser sig oftere på himlen. Vejene bliver saltet sjældnere og sjældnere, og det kan kun betyde én ting. Sæsonen for biltræf er indtruffet. Det er sæsonen for grillpølser, kolde øl og den fortryllende duft af brændt gummi. Tiden til at mødes med vennerne om aftenen og sparke dæk, og vise hvad man har gået og arbejdet på i garagen hele vinteren, og se hvad andre har arbejdet på. 

Find dit næste bil træf på Bilevents.dk, eller bliv inspireret her, hvor vi har kigget lidt rundt, og samlet en overskuelig liste over seks biltræf der er værd at tage til i løbet af foråret. Klar, parat, GO!

1. Striben Sjælland Sæsonstart 2020
Når Striben Sjælland holder sæsonstart d. 28 marts, er der garanteret benzin- og diesel dufte i luften, og lydpotter så det vil noget. Adressen bliver først offentliggjort på dagen, men med start klokken 19. Arrangementet plejer at tiltrække tusindvis af biler, og arrangøren sørger for showbiler, så der vil med garanti være en masse guf at se på. 

2. World of Wheels/Sjællands biltræf 2020
Du har mulighed for at få en to i éner når Keratech Wheels Sjælland inviterer på åbent hus i deres butik, samt biltræf på én og samme dag. Kom med en tur rundt i butikken, der sælger fede, unikke dæk og fælge. Der vil være masser af gode tilbud at hente, og konkurrencer med gode muligheder for at vinde. 

Når du har brug for lidt frisk luft, så kan du gå udenfor butikken, hvor Keratech Wheels Sjælland afholder Sjællands Biltræf. Her kan du tage din egen bil med og vise den frem. Om det er en klassiker af ældre model, en sportsvogn, eller en bil du har givet ekstra meget kærlighed, og lavet til noget særligt, så kan du tage den med, og vise den frem, og få inspiration fra andre udstillere. Der vil være kaffe og kage til alle udstillere, og der vil være kåringer af de tre flotteste biler, og flotteste fælge. 

3. Motor nostalgi og elvis
I påskeferien - lørdag d. 11 April, byder Elvis Museet velkommen til alle veterankøretøjer, hvor man kan komme og parkere og sparke dæk uden for det danske Graceland. Elvis museet giver gratis kaffe og rundstykker til de første 125 køretøjer, så det gælder om at komme hurtigt ud af starthullerne (eller så hurtigt som veterankøretøjer nu kan). Sidste år var der over 200 køretøjer fra hele landet, og de satser på mindst lige så god opbakning i år. 

4. RACEDAYS, Odense Raceway
D. 25 april afholder RACEDAYS.DK årets første streetrace. Racedays’ streetraces er altid 100% lovlige, og meget professionelt arrangeret, med mulighed for køb af mad og drikke, samt toiletforhold. Alle biler kan deltage, med eller uden plader, så længe at de lever op til deres kørerelegment. Bilerne bliver godkendt på dagen. Kom forbi til en dag, med masser af fart over feltet i Odense.

5. Åbningstræf - Hi Træf
D. 13 marts holder Hi træf åbningstræf i Herning. Træffene er altid velbesøgte, og alle biler er velkomne. 

6. Red Bull Drift Shifters i Herning
Okay, Herning er måske Jyllands bilcentrum, og selvom dette arrangement ikke er et decideret træf, så man man være næsten sikker på et stærkt fremmøde af fede biler, og bilinteresserede, når verdens bedste drifters besøger eventpladsen ved MCH Arena og Jyske Bank Boksen d. 16 Maj. Denne drifting konkurrence vil være lidt anderledes end normalt, idet der ingen dommere vil være. I stedet vil kørslen blive bedømt fra high tech-sensorer, der analyserer bilernes bevægelse, og giver scorer derefter, således at publikum løbende kan følge med i scorerne. Red Bull Drift Shifters skuffer aldrig, og ønsker du hvin i ørerne, lugten af brændt dæk i næsen, og svien i øjnene så kan dette event ikke undgås!

Følg og få notifikationer ved næste nyhed


Annonce