{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
11.364 visninger | Oprettet:

Californien bilulykke advokat {{forumTopicSubject}}

Calfornia Nakase Accident Lawyers & Employment Attorneys https://nakaselawfirm.com/car-accident-lawyer/ hos Nakase Law Firm hjælper ulykkesofre med at indgive et krav og få økonomisk erstatning. Vi tager sager fra hele Californien. Vi kan hjælpe dig.

Nakase Law Firm er en af ??de bedste advokater for personskade i San Diego, Californien, for sårede chauffører, der led brud på knogler eller ortopædiske skader.

Motorkøretøjsulykker er den mest almindelige årsag til personskader i USA. Hvert år såres næsten 2 millioner mennesker i haver med motorkøretøjer. Mere end 200.000 mennesker bliver såret hvert år bare i Californien. Personskader i Californien kan koste ofre titusinder af dollars i: Medicinske regninger, tabte lønninger og bilreparationsregninger.

Den chauffør, der var skyld for at have forårsaget kollisionen, er ansvarlig over for de andre chauffører eller passagerer for deres kvæstelser eller skader. Fejl i en bilulykke i Californien er baseret på, hvor chaufføren var uagtsom med at forårsage ulykken. Selv når begge chauffører er skyld, kan skadelidte dog muligvis kræve erstatning fra den anden chauffør.

Ikke alle køretøjsvrag i Californien er forårsaget af uagtsomme chauffører. Kollisioner kan også være forårsaget af mangelfulde bildele, farlige vejforhold eller endog førerløse bilfunktioner. I disse tilfælde kan køretøjs- eller deleproducenter eller myndigheder være skyld i styrtet.

Ofre for skader på køretøjsuheld kan det være nødvendigt at ansætte Nakase Accident Lawyers & Employment Attorneys https://nakaselawfirm.com/ for at hjælpe forsikringsselskabet med at dække deres skader fuldt ud. I nogle tilfælde skal advokaten indgive en retssag om personskade for at få den ansvarlige part til at betale for penge.

Kompensationsskader, der er tilgængelige i en retssag om bilvælk, kan omfatte: Medicinske udgifter, Tabt indkomst, Tab af indtjeningskapacitet og smerter og lidelser.

Før du handler med forsikringsselskabet eller tager en afviklingskontrol, skal du tale med vores californiske advokater for bilulykker om din sag.

Nedenfor diskuterer vores californiske advokater om personskade nogle ofte stillede spørgsmål om bilulykke i Californien.

Hvad er den juridiske standard i en retssag om bilulykker i Californien?

I henhold til Californiens uagtsomhedslovgivning, når en uagtsom chauffør forårsager skade eller skade på en anden, er den uagtsomme chauffør ansvarlig for disse skader. For at et skadelidende skal få erstatning i en retssag om personskade, skal sagsøgeren vise, at sagsøgte var uagtsom med at have forårsaget pileup. Den juridiske standard for uagtsomhed i en retssag i Californien med køretøjskollision er:

Sagsøgte skyldte sagsøgeren en omhu-pligt;
Den tiltalte overtrådte denne plejepligt ved uagtsomhed; og
Sagsøgtes uagtsomhed var en væsentlig faktor i årsagen til sagsøgerens skader.

Hvad sker der, hvis begge drivere er delvist skyld?

I nogle tilfælde kan begge chauffører være delvist skyld i at have forårsaget en ulykke, hvis begge var uagtsomme. I henhold til Californiens lov om "komparativ skyld" kan en skadet chauffør få skader, selv hvis begge chauffører deler en del af fejlen. Mængden af ??skader kan dog reduceres på grundlag af førerens skyld i fejlen.

Uagtsomhed og fejl i et bilvrak i Californien kan være kompliceret. Hver side skylder muligvis den anden for at have forårsaget fenderbøjeren. En chauffør har muligvis ikke noget bevis for, at den anden chauffør var skylden, og forsikringsselskabet er muligvis ikke interesseret i at finde ud af, hvad der virkelig skete.

Tal med din advokat i Californien motorkøretøjskade om din sag. Din advokat kan give dig en bedre idé om, hvor stærk din sag er, og hvilke skader der kan være til rådighed. Din advokat kan også undersøge ulykken, indstille journaler for at finde ud af, hvad der virkelig skete, og forhandle med forsikringsjusteringen for at få dig de mest tilgængelige penge.

Hvilke skader er tilgængelige i en retssag om motorkøretøjer?
Skader i et bilvrag er baseret på de skader og tab, skaden har lidt. Når sagsøgere (ofre for bilulykker) indleverer et personskadesansøgning, anmoder om erstatning for deres tab, der skal betales af uagtsom part.

Disse skader i en retssag om personskade inkluderer både økonomiske og ikke-økonomiske kompensationsskader. Økonomiske skader er generelt dem, der har en fast dollarværdi, som medicinske regninger eller reparationer af køretøjer. Ikke-økonomiske skader kan være vanskeligere at værdsætte og inkluderer ting som smerte og lidelse forårsaget af styrtet.

Almindelige kompensationsskader i en trafikulykke i Californien kan omfatte:

Medicinske omkostninger,
Køretøjsreparationer eller omkostninger til udskiftning,
Mistet indkomst fra ikke at kunne arbejde,
Mistet fremtidig indtjeningsevne,
Akut medicinsk behandling,
Fysioterapi eller ergoterapi,
Medicin og medicinsk udstyr
Fremtidig medicinsk behandling og behandling,
Smerter og lidelse,
Erstatning for tab af lem,
Kompensation for ar eller desfigurering, og
Tab af konsortium for en ægtefælle eller partner.

Hvis du har yderligere spørgsmål efter at have læst denne artikel, inviterer vi dig til at kontakte os.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Californien bilulykke advokat

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x