{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Scania R500 [Vognmand] 2010

89.600 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen lastbil er oprettet og stemt ind. Opret din egen lastbil

HC P
Mand | 50 år | Oprettet: 14. dec 2010


Scania R500

Årgang:
2010
Motor:
V8
Hestekræfter
500
Maks vægt
26000kg
Antal Aksler
R6x2/4
Opbygning
Megatrækker. Adbluetank flyttet ind i midten af rammen så der er plads til en ekstra dieseltank i højre side. Skab imellem twinsteer akslen og bagakslen og oppe i luftbro..
Specielle valset skærme i alu der er blevet delt så man kan tag toppen af, når der skal køres med megatrailer.
Alle bolte er så vidt det er muligt ikke synlige. Synes at det er en lækker detalje de har lavet hos holme.
Lyd og billede
Der er kommet lidt lyd i hytten. 24" fjernsyn.
Styling
Keep it simple!! Som maleren sagde. Men det er nok bagenden der skiller sig ud, som er 100% håndbygget af Martin fra holme opbygning.
Speciel luftbro, hvor kanten er valset og bygget ud derfra.
Trux bøjle med 4 fjernlygter, 3 org scania diode position lygter i den nederste gril. Bygget diskret ind bag nettet og 5 position lygter i solskærm. Synes ikke at lige den her behøver flere lygter da jeg personlig selv synes at det vil ødelægge det clean look den har.
Tankdeksler i alu der kan styres indefra kabinen.
R8 look som bagende. Skal se om jeg kan få fat i lygterne fra en Audi R8 GT.
interiør
Creme farvet indtræk med sorte org. lædersæder. Men er ikke færdig (billeder kommer senere). Men næsten alt plast er malet i creme. Og hold da ferie der var mange dele. En ting er at skille ad. En anden er at samle og alt er ny malet. Org scania køkken Micro osv.
Det var meningen at der bare skulle være en creme farvet stribe i fronten som skulle tones ud i det røde. Men maleren mente at det havde man set. Han forslog så at det skulle være mat creme med perlemor. Men det syntes jeg var for blink blink og syntes ikke at det passede til den røde. Så det endte med at den blev creme mat. Maleren var lidt modstander af det, men som han sagde at det var mig der skulle betale og det kunne altid laves om. Men da den var færdig samlet udvendigt var vi begge enige om at det bliver flot når den bliver færdig indeni. For når man står og ser fronten bliver man automatisk ført ind i bilen.
Ekstra tilbehør
Luftstyret hævebar skammel. Alufælge.. Waeco cooler på taget.
Bemærkninger
KEEP IT LOW!!!
R model. 8 Stempler = R8
Tak til Holme karroseriopbygning. Mosgaard autolak. Nyscan Køge. Nano Cover. Drengene der var med i Jylland. Uden jer var det her projekt ikke blevet til nået.
Kommentér på:
Scania R500
Annonce