{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DAF XF95 Twang Thang [Vognmand] 2005

5.859 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen lastbil er oprettet og stemt ind. Opret din egen lastbil

Claus P
Mand | 44 år | Oprettet: 13. dec 2010


DAF XF95 Twang Thang

Årgang:
2005
Motor:
Række 6´er
Hestekræfter
410 stk.. Det var alt rigeligt !!
Maks vægt
42 tons.
Antal Aksler
2 stk. det helt rigtige antal på en ægte eksporttrækker !!
Opbygning
Opbygget ved Lastas i 2005 stor tank i højre side og skabe i venstre side med rigeligt med plads til stropper, stort køleskab osv.. Standart bagende.. Lukket af med fuld dørkplade..
Lyd og billede
17 tommer tv m. dvd og pioneer anlæg med "luksus" daf højtalerpakke..
Styling
Ikke noget vildt, Malet i hvide og sølv farver.. Lidt gule lamper hist og pist.. En smule fjernlygter lige så man kan se det værste på ens vej rundt i verden..
interiør
Plysset hos 2M i Middelfart i blå og hvide farver..
Ekstra tilbehør
VDO Navigation, playstation2, timeguide, telefon med integreret fax og lidt mere..
Bemærkninger
Min første lastbil som selvstændig vognmand og min tro følgesvend i lidt mere end 2 år fra 2005 til 2007.. Nåede at trille 325000 km i Twang Thang inden den blev afløst af Pale Rider.. Gennem de år har vi været rundt i det meste af Europa, det er blevet til ture i Italien, Spanien, Sverige, Tyskland, Østrig, Holland, Belgien, Frankrig og ikke mindst England.. Og så selvfølgelig herhjemme i lille Dannevang..
Kommentér på:
DAF XF95 Twang Thang
  •   8. apr 2014 Sad lige og kikkede lidt, og der er en ting jeg ikke kan få til at gå op, Det er en XF95 på billederne og det skriver du også, men det er en XF105 maskine som ligger i...
    XF95 kunne fås med 380, 430, 480 og 530 hk, XF105 kunne fås med 410, 460, 510 og i sjældne tilfælde 560 hk... smiley

    Jeg ved godt det var din bil og du jo nok selv ved hvad den havde af maskine, men synes nu stadig det vækker undren hos mig... smiley

    Du ved jeg ikke er til DAF, men dine 2 var sgu noget særligt... smiley


  •   14. maj 2012 René H

    Hmm jamen det er lidt forskelligt.. Twang Thang ideen opstod da jeg lyttede til sangen, og så synes jeg egentlig det passede meget godt sammen med mine tanker om livet som chauffør og hvad jeg ville med den bil, og så blev det sådan..

    I forhold til Pale Rider så kom den ide allerede inden jeg havde besluttet at skifte bil.. De farver jeg kørte med var/er jo meget lidt prangene (lidt blege) og så kom jeg til at tænke på min favorit western med Clinten.. Pale Rider direkte oversat den blege rytter.. Og tja såååå lå den jo lige til højrebenet..

    En anden grund til jeg altid prøver at finde på noget lidt anderledes til "hatten" er at jeg er såååå træt af at se super flotte biler hvor der så for gud ved hvilken gang er skrevet feks. Super Space Cab, Topline, Intercooler, FH New York eller sådan noget.. Det er da så lige så uopfindsomt som en våd papkasse.. Og jeg synes ofte det ødelægger mere end det pynter.. Men det har er selvfølgelig min helt egen holdning og jeg er "klar" til at få på puklen for den holdning..


  •   12. maj 2012 Hej Claus
    Hvor kommer de navne til dine lastbiler fra?


  •   11. maj 2012 Fin bil, den er ski godkendt..

  •   11. maj 2012 Se det er en rigtig lastbil:-)

  •   11. maj 2012 Fin fin vogn...

Annonce