{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Scania R730 V8 Highline Tripple Boogie! 2012

17.959 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen lastbil er oprettet og stemt ind. Opret din egen lastbil

Scania R730 V8 Highline Tripple Boogie!

Årgang:
2012
Motor:
16.4 litres
730 hp (537 kW) at 1900 r/min
3500 Nm at 1000-1350 r/min
600 Nm
16-litre
730 hp
600 Nm
1200/2000 Nm
12+2-speed overdrive range-splitter with Scania Opticruise
Scania Retarder
Med Kobling
Hestekræfter
730 I DE HIDSIGE Trækker som en bjørn på Steroider! :D
Maks vægt
54 ton så er 730 heste ikke lidt!! med det 3 akslet slæb! :)
Antal Aksler
4 sidst jeg talte efter! plus 3 på hængeren! den bagerste hæver og drejer på forvognen hvor den midterste løfter på slebet
Opbygning
Højreside:
Combitank med Tank og Adblue på 450 L i alt med begge dele,Dørk oven på hvor der skåret 2 huller til "pistolerne" med indbygget 2 Mærkeringslygter. så malet med Elefanter på og V8 730 på.skærmene er dem fra scania malet blå.der er så 2 net kasser mellem de 3 aksler hvor der er indbygget sidemærkeringslygter i net kasserne.
Venstreside:
Mellem det 1 og 2. aksel er det bygget op foran ventilbordet hvor efter rækværket til kost skovl ligger hvor låget til hydraliktanken er den er lukket af med 2 trin op til hvor inden bag i er batterierne gemt væk helt foran oppe i hjørnet er "hoved afbryderen" placeret i toppen af siden er der et stort skab hvor efter der et lille et under fordi jeg hellere ville have de 2 udstødninger nede bag på i stedet for 1 trin og udstødningerne oppe foran, det er så bygget 2 mærkerings lygter ind, også som den anden side er der 2 netkasser med indbygget mærkerings lygter.
Førerhuset:
Der sidder en bum lavet med 3 stk. baglygter på og 2 hvor der er blitz i på bagenden af hytten. der 4 horn på taget så besse ved at når skal hun faneme flytte sig :) er også nyttigt til studenter kørsel :) der er så monteret en blitzbom et lysskilt monteret på tagbøjle hvor lyskassen som normalt er grå og holderen er malet blå, det er 2 stk fjernlygter med Blå look :), der sidder 6stk lygter med 4 dioder på lysskiltet. "Hollander" solskærm med 6 lygter i :) V'et i front med lys hvor der så er kommet en bum på nede ved gitteret ved nummerpladen med 4 stk i.
der kommet de nye lygter på med diode ved blinklyset og day running light i kofangeren.
der sidder 2 stk hella FF arbejdslygter bag bummen på hytten til at give lys i de mørketider der sidder også 1 i hver trin, og 1 i hverside af skærmen til at pege bagud.
Bagenden:
Bygget op med 3 diode lygter fra Jakon i hver side , med ovale blitz under , og hella arbejdslygter hvor de alle også fungere som baklys.
der 2 stk diode slingerlygter i siden af bagenden er der så bygget en sidemærkerings lygte og en blitz ind. VBG træk tøj, hvor der sidder en arbejdslygter til at lyse det op så man kan hvad man rammer ;) der sidder også et kamara det rart, 2 stk nummerplade lygter, CITY CONTAINER Stenklap med logo på.
Lyd og billede
Malet hos Nørre Snede i Nørre Snede sjovt nok med figuren "Herkules"
Scania standard lyd.
jaaaah den brummer lige så meget som når en guldfisk trækker vejret , der er jo ADDDDBLUE PÅ :(
Styling
4 Horn.
Blitzbum
Diodelygter.
9 Arbejdslygter
Malet lysskilt, og holderen.
2 Fjernlygter
og alt det andet på billederne :)
interiør
Standard Scania , havde håbet på plysning men det mente vognmanden der ikke var tid til men fik squ et tv med inbygget dvd og sådan et smart kort så man kan se rigeligt med kanaler ! :D
Skærm med bakkamara, Cykelist, og navi,
AUX og alt det andet pjat
Kort til stederne man lige kommer forbi :)
Ekstra tilbehør
Jaaaaaah Kost,Skovl og net :)
Bemærkninger
Savner squ mit I-Shift :( sådan er det når man får 2 propper mere så kan man squ ikke få det hele hahaha :D smid da gerne en kommentar det luner så dejligt :)
Kommentér på:
Scania R730 V8 Highline Tripple Boogie!
Annonce