{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.410 visninger | Oprettet:

har brug for lidt hjælp! {{forumTopicSubject}}

Hejsa..

Jah som nogle ved så står claus og jeg og skal flytte her til den første. Vi har nu haft mindre kontravers med vores nuværende udlejere og han er kommet med en kæmpe efterregning vi overhovedet ikke kan få til og passe nogen steder hen..! vi har desværre ikke fået nogen beviser for alt dette og det er svært for os lige at regne 100 % ud med gas (varme) , vand og el..

Er der nogle der vil ud med hvor meget i ca bruger på 1 år i Gas, vand og el ? så vil det være ffantastisk


Vi er sat til og skulle have brugt alene i vand for 83,3 m3
men det kan vi altså ikke få til og passe for det sidste år har claus lat ude hver anden dag, han har i alt haft 142 dage her hjemme hvor han har kunnet bade.. Vi har haft 79 dage hvor vi slet ikke har været hjemme nogen af os til og kunne bruge vand. jeg har haft 286 dage hjemme til og kunne bruge vand og vi har haft 3 uger i alt med frosne vandrør hvor vi ikke har kunnet bade her men har måttet bade og vaske tøj ved familien.. og jeg vasker ca 2 maskinefuld tøj om ugen ..

Min svigermor som har en frisør salon hvor vandet jo bliver brugt rigitg meget, alene på hendes salon med vaskemaskine har hun brugt for omkring 300 kr mere end vi har her!

håber der er nogle der kan hjælpe os så vi har noget vi kan regne ud fra smiley og komme væk herfra i en h*****s fart

// Mie


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  har brug for lidt hjælp!
  • #1   3. jan 2011 Jamen alle aftaler som vi har lavet godt nok muligt (men som jo os er bindende!!) er slet ikke blevet overholdt!! Men end til videre snakker vi bare overhovedet ikke med dem selv om de bor lige ved siden af..!
    Men vi har ikke tænkt os at betale noget som helst for i bund og grund tror vi det er pga de har brugt de penge vi lagde i indskud!

    Men de får ikk en øre og bliver de ved så går vi i hvertfald videre med det som du anbefaler!


  • #2   3. jan 2011 hejsa
    det bliver svært når i ikke har bevis på noget men i må da ha aflæsning? hvor stort er huset og hvad varmes det op med?det er jo meget forskelligt fra person til person og hvor mange man er i husstanden


  • #3   3. jan 2011 Finn S

    Vi er to i vores hustand.. vi har fælles måler på vand, gas og el desværre så derfor kan vi jo ikke modbevise noget lige som de ikke kan forlange den store regning..! vi fyrer stortset kun med brænde her i brandovnen og for brænde er dre brugt ca 1400 kr og dem vil vi gerne betale ellers har vi sterinlys samt bloklys tændt her og radiatoren i stuen står på 4 her i vinterperioden de dage hvor vinden kommer fra øst altså ude fra hav siden og så har vi radiatoren ovenpå i soveværelset (som os ligger mod øst) til og stå på 3.. resten er slukket i huset! og radiatorene er Gas varme eller hvad det nu hedder


  • #4   3. jan 2011 hvad lyder varme regning på og hvad med lys men gas varmer er meget dyrt og det er meget dyrer når i ikke har åben i alle rum

  • #5   3. jan 2011 ovenpå der har vi et ekstra værelse der er døren lukket ind og slukket for varmen soveværelset der er den ikke rigtig varm for varmen ryger fra brandovnen op på repoet ovenpå og ind i på badeværelset og brandovnene varmer også spisestue og køkken op så det er ikke ret meget der er behov for at fyrer..

    men at på deres hus som er 75 kvm ca (de bruger kun radiatore og deres står på fuld knald altid) og vores hus er på knap 120 kvm og i alt siger de der er brugt for 32132 kr gas!

    i el på de to husstande mener de der er brugt for 21422 kr

    og vand 7682 kr

    så har vi fået kabeltv internet samt renovation og brænde oveni også og alt i alt for alt dette på de to husstande 71384 kr
    så mener de at vi så skylder 35692-18000 kr = 17692 kr <- vi skal betale mener de! Men de havde snakket om vi kunne nøjes med halvdelen af dette beløb = 8846 kr.

    MEN vi lavede en aftale i december mdr at de tog af vores depositum til husleje her i januar og så resten det brugte vi til og betale det resterende regning der nu måtte være og det godkender de og siger det er helt ok så det vil sige hvis den aftale blev holdt skulle vi kun betale 1346 kr og det vil vi også gerne betale!!
    MEN nu forlanger de pluselig husleje for både januar og februar og vil derefter samtidigt have de 8846 kr.. Problemet er jo at de penge vi smed her i indskud dem har de med stor sandsyndelighed selv brugt til rejser og andet!

    Dette syntes vi jo ikke er rimeligt!


  • #6   3. jan 2011 jamen indskud kan man ikke tage til husleje det bruges btil reno af hus det er hvis man har forudbetalt husleje det kan tages til husleje ved det for har selv haft udlejet hus. men det med varme og gas bliver svært da i ikke har skrift på det men kontakt bjarne overmark fra llo han er bosat i randers

  • #7   3. jan 2011 finn S

    Jamen der er ingen reno af huset her det var ikke renoveret da vi flyttede ind og derfor skal vi have hele beløbet tilbage og derfor mente både udlejer og os i første omgang godt vi kunne gøre det på den måde men nu har de så skiftet mening..! Men vi skal snakke med en fra fyn's land a for vi bor jo herovre smiley


  • #8   3. jan 2011 ok men jeg bruger ca det samme i varme og vand men go vind og håber i finder en løsning

  • #9   3. jan 2011 okay smiley det var bare det jeg gerne ville vide sådan ca hva folk ligger på ..! bare så vi har noget og kan sammenligne med ?

  • #11   3. jan 2011 ok men nu så jeg at det er for to husstande så det lyder meget rimeligt men kan jo ikke sige det 100 men efter hvad vi bruger lyder det rigtig men en ting husk fremover at få alt på skrift og stol ikke på andre hvad money ang

  • #12   3. jan 2011 jaah det vil vi sku os..!! det andet her er for træls!!

    men tager i betragtning af hvor lidt vi er hjemme kan vi ikk få det til og passe nogen steder hen


Kommentér på:
har brug for lidt hjælp!

Annonce