{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Så er der valg!!
  • TruckerBenny A
    TruckerBenny A Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    dec 2010

    Følger: 50 Følgere: 59 Lastbiler: 3 Emner: 55 Svar: 1.088
    #1   26. aug 2011 Jeg stemmer rødt, mest fordi de tænker som regl lidt mere på både de arbejdsløse og svage i samfundet

  • #2   26. aug 2011 pia k. som statsoverhoved.. yeeeeer

  • Rune F
    Rune F Tilmeldt:
    dec 2010

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 57
    #3   26. aug 2011 steven B

    så sandt som det sagt smiley


  • #4   26. aug 2011 Pia K. Helt sikkert smiley

  • #5   26. aug 2011 Rødt som Benny, det er på tide der bliver ryddet op igen efter noget af al det lort blå-blok har lavet... Som altid skal de røde rydde op efter de blå....

    Denne tråd bliver laaaaaaaaaaaaaaaaang og sandsynligvis slettet i sidste ende...


  • #6   26. aug 2011 Blåt.. Måske DF

  • #7   26. aug 2011 Stemmer på Christian Jensen fra Liberal Alliance...

    En mand der, i min mening, har fingeren på pulsen og taler erhvervslivets sag.


  • allan t
    allan t Tilmeldt:
    mar 2011

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 48
    #8   26. aug 2011 sådan gennem tiderne har man flere gange tænkt pest eller kolera... men tror sgu jeg stemmer rødt... og som Nobody siger der er sgu rigeligt og rydde op i....

  • #9   26. aug 2011 Denne her gang bliver det helt klart DF!! Sys efterhånden det er de eneste der er til at holde ud at høre på.....

  • Henrik E
    Henrik E Tilmeldt:
    dec 2010

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 30
    #11   26. aug 2011 Nu skal vi så vælge, pest eller kolera ! Eller sofaen. Banditter sidder i fængsel, de allerstørste banditter sidder i folketinget.

  • #12   26. aug 2011 Godt man slet ikke har valgret.. Tror satme jeg ville have svært ved at vælge ..

  • #14   26. aug 2011 Stem rødt og vi får den mest ukompetente statsminister i dk's historie...
    Mere hjernedød person som denne latterlige kælling til Helle T Schmidt skal man da lede længe efter...


  • Ole F
    Ole F Tilmeldt:
    dec 2010

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 39
    #15   26. aug 2011 Blå helt klart.......for at der er jo ingen i hele om verden der kan ta den kælling til Helle T Schmidt seriøst hun holder bare ikke så stem Helle og Villy,co ude På forhånd TAK

  • #16   26. aug 2011 Stemmer rødt.... vores lille land er så småt på vej i retning som new zealand da de var under en regering med ny-liberalistisk tankegang... hvis i ikke kender til omtalte sag, så læs lidt op på new zealand projektet, det er sgu for alvor skræmmende...

  • #17   27. aug 2011 David

    Glemmer du ikke en væsentlig detalje i den ligning? Den politik blå blok har ført siden Fogh kom til magten har IKKE været liberal - Overhovedet. Hvis vi endelig skal kalde den noget i den retning for, at gøre rød bloks vælgere glade, så er det tætteste vi kommer vel social-liberal.

    Der er ført en midtersøgende politik der aldrig er set magen til med en blå regering - Måske folk skulle læse lidt op på politik og politikens historie inden alle dommedags profetierne kommer flyvende

    Havde der været ført ÆGTE liberal politik de sidste 10 år havde landet været i endnu bedre økonomisk form en det er tilfældet nu. Indrømmet, den nuværende regering lider af metaltræthed og Lars Løkke har slet ikke kunne løfte arven efter Fogh, men sandheden er, at Danmark var gældfri inden krisen kom - Hvis ikke det er ansvarligt, så er der ingenting der er ansvarligt.

    Som mit indlæg nok bærer præg af, så stemmer jeg blot, hvor præcist har jeg ikke besluttet endnu. Jeg har stemt DF de sidste par gange, men de er ved at blive lige "røde" nok efter min mening. Om det bliver DF, Venstre eller LA ved jeg endnu ikke.

    Men jeg ved med sikkerhed, at Danmark ikke har råd til en rød regering der vil brandbeskatte alt erhverv, boligejere, bileejere, indføre betalingsring rundt om København, så Helle T kan køre gratis på job fordi hun har råd til at bo inde i byen og en gennemsnitsfamilie der bor uden for byen skal slippe 13-18.000 ekstra om året for at køre på job. Og landet har da slet ikke råd til, at Villy kommer til at sidde på pengene og at en ny rød regering vil parkere en tidligere kommunist, der hyllede Erick Hoenecker på en ministerpost.

    Jeg gentager, folk skulle læse lidt på på tingene i stedet for bare at lade sig forføre!


  • #18   27. aug 2011 Måårten
    Hehehe kunne ikke have sagt det bedre..
    Konen og mig var lige inde på TV2 hjemmeside igår der er der en link hvor du skal svare på 20 spørgsmål også regner maskinen ud hvilke politiker man er mest enig med og hvem man er mest uenig med. Sjovt nok så var jeg enig med to df'er og en fra Liberal. og mest uenig var jeg med sf. Det er jo selvfølgelig bare en ledetråd.

    Men så i nyhederne igår at Chr. Jensen fra Asaa stiller op for Liberal.. Han er jo Transportens mand..


    ja lad Villy blive finansminister og dk går statsbankrot for 90% af erhverslivet i dk enten flytter til udlandet eller går konkurs..

    Så Gutter/Guttiner så overvej om i er glade for jeres arbejde eller ej fordi men den røde blok som regering kommer arbejdsløsheden til at stige markant da INGEN virksomhed har råd til at betale mere i afgifter/skatter end de gør i forvejen...

    Og desuden var der Anders Fogh som skulle rydde op efter Poul Nyrup som jeg også mener han gjorde godt.
    Tror Lars Løkke fejl er at han ikke fyrede hele ministerbanden da de gamle ministre ikke virker til at have ret meget respekt for ham...


  • #19   27. aug 2011 EK T:
    Det kunne simpelthen ikke siges bedre!

    Tror sku også jeg stemmer DF, det er sku de eneste der fører en politik som man nemt kan forholde sig til som helt alm dansker. Og så er det meget EU kritiske..


  • #20   27. aug 2011 Lars

    Du har ret DF er meget EU kritiske og partier der er det og tør sige det er en mangelvare.


  • #21   27. aug 2011 Ja tænk engang hvis man kunne få eu støtte til at betale husleje, og farvet diesel.... SOM VOGNMAND!

  • #22   27. aug 2011 Siden blå blog er kommet til magten er den danske middelklasse faldet med 110.000 - mens der stadigt er blevet flere fattige, og ikke mindst rige mennesker smiley

  • #23   27. aug 2011 Nicolai

    Er det et problem, at der bliver flere rige i et samfund? De bliver jo ikke rige på bekostning af de fattige. Få nu styr på begreberne.

    Det er da kun et plus, at et samfund kan generere flere rige - Var det ikke tilfældet ville samfundet gå til grunde.

    Jeg ved godt, at rød politik er både besnærende og forførende, men den er desværre ikke økonomisk bæredygtig og det er faktisk et faktum. Havde socialisme været vejen frem, så havde vi næppe set det ene socialistiske styre efter det andet kollapse.

    Men jeg anerkender da, at tanken om, at jeg kan sidde hjemme på sofaen og leve fedt er en fristende tanke - Det er jo grundlæggende DET socialistisk økonomisk politik bygger på. Alle skal kunne leve af de få rige penge. Problemet er bare, at så flytter de rige ud og hvad er det så lige vi skal leve af???

    I øvrigt kan du slet ikke bruge den slags statistiske betragtninger som du bringer til torvs i den her valgkamp - Den globale økonomiske krise har en stor del af skylden for de forandringer vores samfund har undergået og en stor del af det har de danske politikere ikke har haft indflydelse på.

    Jeg kan bare konstatere, at på trods af krise, så er der rimeligt gang i samfundet - Jeg er gammel nok til at kunne huske et par tidligere kriser og den gang var der intet der flyttede sig og jeg købt mit første hus lige efter kartoffelkuren - En kur Schlüter regeringen var tvunget til at sætte landet på, for at få styr på økonomien efter en rød regering - Det eneste positive jeg kan sige om det var, at jeg fik et hus meget billigt som nogen andre ikke kunne betale.

    Er det, det, i ønsker?


  • #24   27. aug 2011 Præsis! Pengekassen er jo tom, uanset hilken farve vores regering har. Så er det store spørgsmål bare om vi skal låne penge og putte i den her og nu, eller om vi selv skal tjene dem først..
    Jeg ved godt hvad jeg ville hvis det stod til mig!
    Og man kan jo sige meget om de blå, men vi har jo aldrig haft det bedre i danmark end vi havde før finanskrisen, og den har vi jo i danmark ikke haft den store indflydelse på alligevel.
    Jeg bryder mig egentlig ikke om lars løkke, sådan personligt, men han har virkelig ret når han siger at vi står stærkt, iforhold til mange andre EU lande.
    Og igen der kommer DF så ind i billedet, for det ville ha været noget HELT andet hvis vi fx havde haft euro, eller i det hele taget været endnu dybere indvoldveret i EU.
    Jeg mener personligt ikke at fordelene ved det samarbejde opvejer ulemperne!!


  • #25   27. aug 2011 Der er ingen tvivl om, at havde vi haft rødt styre de sidste 10 år, så havde danmark været dybt forgældet, det er jo deres løsning på alt, bare at låne og så håbe alt bliver godt. Da krisen ramte Danmark skyldte vi ikke en 5 øre væk, det betyder så, at nu på bagsiden af krisen er Danmark et godt papir i udlandet og vi kan snildt lå den smule der skal til for at få tingene til at hænge sammen - Mon Grækenland, Spanien, Italien og Portugal kan det samme???

    Sidst nævnte er lande der ikke har vist ansvarlighed men bare er fortsat gennem de gode år med at køre med underskud efter underskud, det ene større end det andet - Sådan på bedste typiske socialistiske vis.

    Dem der vil stemme rødt burde lige kigge lidt på hvordan de nævnte lande sidder i det i dag i forhold til Danmark.

    Det er sgu muligt, at der er mange ting vi godt kunne tænke os mere af og som vi gerne så staten betale - Men hvor fanden skal pengene komme fra - Skal vi bare låne dem - Ligesom de førnævnte har gjort for at undgå at blive upopulære i befolkningen? Det er jo en total pisse i bukserne løsning, se blot på Grækenland, det er muligt de har undgået ballade med folket i en årrække, men hvordan er det nu liiiige det ser ud nu - Hvor populære er de Græske politikere nu hvor der skal skæres HELT ind til benet?


  • #26   27. aug 2011 Ligger valgdagen ikke på en hverdag? Så er vi jo ikke hjemme til og stemme alligevel smiley

  • #27   27. aug 2011 Finn D

    Har du hørt om at brevstemme - Det har da virket fint for mig da jeg kørte eksport.


  • #28   27. aug 2011 Ja det har jeg hørt om.. men helt ærligt, det får jeg nok ikke taget mig sammen til.. så LA må klare sig uden den stemme..

  • #29   27. aug 2011 Finn D

    Det er fair nok, så skal man bare huske, at hvis ikke man stemmer, så kan man ikke tillade sig at være utilfreds. Hvis nu alle os der ikke mener at landet har råd til en rød regering sagde som dig, så ville vi stemsikkert ende med netop en rød regering.

    Det er vigtigt at huske på, at vi har og får de politikere vi fortjener. ;-))


  • #30   28. aug 2011 Generelt ville jeg egentlig mene at der ikke sidder nogen i folketinget som er værd at stemme på.
    Dog ville jeg dog ærgre mig når nu jeg ikke ville gøre brug af min lille beskedne bidrag til at holde den røde blok fra at skulle bestemme....

    Total sørgelig at se at nogle er pisse ligeglade med deres land...


  • #31   28. aug 2011 EK T

    Jeg er ganske enig - I det hele!


  • #32   28. aug 2011 Suk.. alt hvad jeg hører er gamle forudintagede idéer, og tidligere tiders fejltagelser om hvad rød stue vil ( man lærer af fortiden )... Jeg vil jo mene at det er sundt at få skiftet lidt ud og vendt bøtten på hovedet.. men lad os da kigge lidt på det, og rive nogle fakta på banen...

    Brandbeskatning??... tjaa, selvom vi har en blå regering som efter sigene har givet os skattestop og skattelettelser, er det samlede skattetryk siden 2004 steget, og har overhalet sveriges ( som ellers har været indehaver af verdens højeste skattetryk ) så vi i 2007 havde et skattetryk på 48,7 % af BNP( i 2005 blev der sat rekord med 50,4 % ), det sig være de samlede skatter, afgifter osv.. Og antallet af nyankomne afgifter siden 2001 er heller ikke at kimse af, det helt præsise antal er jeg ikke sikker på, men vi er på den anden side af 250 nye afgifter.. så det er ikke kun "de røde" der kan det der med at hive penge ud af borgerne...

    Så er der den med uligheden... og ja, det er punktet vi ikke kan komme udenom... uligheden mellem dem der har mest og dem der har mindst er vokset... specielt siden 2004 har det manifesteret sig, dem der har mest har fået mere, mens dem med de mindste indkomster har ikke oplevet samme fremgang... et samfund hvor forskellen mellem dem der har mest og dem der har mindst er for stor, er på ingen måde ønskværdig, da det er med til at ustabilisere samfundet, vi kan jo bare kigge lidt rundt på lande hvor uligheden er endnu større, lande som ikke har det samme velfærdssystem som vi har..

    Da Nyrup-regeringen overtog i 1993 havde vi en arbejdsløshed på 12,4 %.. da Fog tog over i 2001 var den på 5,2 %, frem til 2005 steg arbejdsløsheden faktisk og først i 2006 faldt den igen og i 2008 var vi på det laveste med 1,8 %, dog er den steget igen til ca 5,9 % i år.. Og hvad vil jeg så frem til med det... trods svære tider igennem 90'erne, lykkedes det nyrup regeringen, via et langt sejt træk, at vende udhviklingen og skabe så mange arbejdspladser, Lykke-Lars har lige blameret sig med at arbejdsløsheden under den blå regering har været lavere end nyrup-regeringen, hvilket til dels er rigtigt, men ser man det i lyset af udgangspunktet, Nyrup = 12,4 %, Fog/Lykke = 5,2 %... hvem har så taget de største skridt... blot en tanke..

    Forresten var der også en lille hændelse med nogle privathospitaler som med visse menneskers viden tog sig ret så godt betalte for deres services, penge som kunne have været brugt bedre i det offentlige hospitalssystem...

    Men een ting vi kan blive enige om, er, at vi trænger til nye kræfter i tinget, unge med visioner om et samfund, hvor vi i første omgang tager os af mennesker og deres behov for uddannelse, sundhed osv, for det er der vi har basen for et sundt, stærkt samfund og en sund økonomi, uden alles hænder til at løfte vælter vi...
    Det jeg savner at høre fra begge sider er, hvad vil de, hvordan har de tænkt sig at gøre det og hvad kommer det til at betyde for os alle... Alle som en ( stortset ) har travlt med at kaste med mudder, i sagde dat, gjorde dit og du er dum, er det, det ender op i, istedet for saglig debat.. Det bedste for danmark, ville faktisk være at Socialdemokraterne og Venstre satte sig ned, og blev enige om at finde fælles fodslag og gennemføre en politik med det bedste fra begge sider, for det er utvivlsomt fordele og ulemper ved begge politiske systemer, der har tidligere været en sådan koalition ( ca midt 1950'erne ) men den holdt desværre ikke... Men det skal blive spændende at se hvor vi ender henne, som sagt stemmer jeg rødt, og står ved det, ikke fordi jeg er forført af det ene og det andet, men fordi det nu engang er der mit livssyn passer bedst ind, ligesom andres passer ind i det blå... forskelligheden i vores land er jo også en af vores styrker smiley


  • #33   28. aug 2011 I min verden må du SLET ikke sammenligne Nyrup med det spetakkel de har som partiformand i dag.

    Selvom de skulle forestille at være på samme hold er det jo to vidt forskellige mennesker. Helle Thorning kommer jo aldrig på samme niveau som Nyrup.

    Det er fuldstændig utopi og forvente at Helle T kan skabe samme resultater som Nyrup regeringen gjorde..................


  • Ole F
    Ole F Tilmeldt:
    dec 2010

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 39
    #34   28. aug 2011 Morten D......total enig selv om jeg overhovdet ik er rød smiley

  • #35   28. aug 2011 David W > Det fandeme velskrevet... Du har min stemme... ;o)

  • #36   28. aug 2011 hvad fanden laver du i en lastbil david? du skulle da ind på borgen. vil give nobody ret, det var vel skrevet. jeg stemmer på rød stue for det lars ulykke har presteret i sin periode er da ikke papiret i historiebøgerne værd. magen til klovn findes der da kun på borgen eller i en lastbil

  • #37   28. aug 2011 David

    Kan du ikke lige redegøre for, hvordan det var Nyruo skabte alle de arbejdspladser? Måske det var efter samme slidte opskrift som Helle og Villy råber op om. Man fremrykker eller starter store offentlige investeringer og det gør men for LÅNTE penge - Det skaber nemlig job, det er et uomgængeligt faktum som jeg gerne anerkender - Men hvad med gælden???

    Er det bare lige meget med den? Jeg ved godt, at folk med rød overbevisning ikke anser voldoms gæld for et problem, men det er et problem - SE nu for fanden på de europæiske lande der har haft noget der minder om rødt styre hvor man bare har lånt sig frem.

    Hele vrøvlehistorien om hvor godt de penge privathospitalerne tjente kunne være forvaltet i det offentlige holder ikke - Det danske offentlige system er SÅ ineffektivt som stort set ingen andres lande og derfor hjælper en masse ekstra penge ikke en fis - De forvaltes nemlig forkert.

    Men lad os da bare få et systemskifte, det er jo det de unge vil ha' - Jeg er bare glad for, at jeg ikke er hverken husejer eller forgældet og at jeg har muligheden for, at flytte ud - For tro mig, Et rødt styre er det samme som voldsom gældsbyrde og helt ærligt - Hvem kan tage Helle T og Villy seriøst - De når hverken Nyrup eller sågar Anker Jørgensen til sokkeholderne - De er fulde af varm luft.

    Helle har ikke en gang styr på hvorvidt Danmark har gæld til udlandet eller ej - Politiske ideologier er fine nok, men se dog på hvem i har til at forvalte dem!


  • #38   29. aug 2011 Måårten Ææs: Hvilke begreber skal jeg have styr på smiley ? Det er bare fakta leveret af tv2.

  • #39   29. aug 2011 Og Måårten Ææs: Til dit sidste indlæg kan jeg så fortælle at Nyrup regeringen i sin tid skabte arbejdspladser i en nedgangsperiode - og dermed endte udviklingen. I løbet af blå bloks lederperiode har der ikke været behov for politisk indsats da der i det globale samfund var stor fremgang.
    Siden krisen kom i 2008 mener jeg personligt ikke at blå blok har taget de rette initiativer til at løse dette problem bedst muligt. smiley Men på den anden side set ved vi heller ikke om rød blok ville have gjort det bedre. Men alt andet lige holder dit argument om at offentlige investeringer for lånte penge er noget skidt ikke.


  • #40   29. aug 2011 .... den vækst pakke som (u)lykken har fremlagt er jo også financieret af lånte penge så de skal vist ikke lade rød stue høre noget som helst, specielt ikke når der er blevet slået hårdt på at deres vækstpakke var fuldt financieret...

  • #41   29. aug 2011 Nicolai

    Uanset hvad Nyrup gjorde, så ændrer det da ikke på hvordan han gjorde det og at de lånte penge altid skal betales tilbage - Man kan ikke bare fremregne en given vækst og så regne med, at så går alt bare uden problemer, de sidste år har vist os, at bedst som vi tror, at nu går det den rigtige vej, så er det kun en kort periode.

    Men hvis du mener, at vejen frem er gældsætning, så vil jeg da gerne vide hvem der skal betale gildet? Jeg er helt med på, at det ikke bliver den typiske røde vælger, dertil tjener de alt for lidt - Det ligger ligesom i det at være socialist, at man lever godt af de penge andre tjener.

    Helle og Villy kan låne alt det de vil, de skal bare huske, at DERES vælgere, dem de kalder de svage, de skal være med til at betale, men det er jo slet ikke planen - Det skal finansieres ved milliomærskat, betalingsring og pis og papir. Sjovt nok ting der ikke rammer dem selv.

    Det er sgu da hyklerisk - At nogen kan hoppe på den galej, det er udenfor min fatteevne - Og bemærk, jeg mener IKKE at Lars Løkke er noget unikum, slet ikke. jeg mener bare, at alternativet er langt værre.


Kommentér på:
Så er der valg!!

Annonce