{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Nærlokale nyheder til Hjørring og omegn
Læser du heller ikke den fysiske avis mere, så kan du på Vores Hjørring få alle opdaterede nyheder fra lokallivet i Hjørring. Det gælder alt fra den lokale sportsklub til artikler om de dyreste villaer i byen.

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Særtransport?
  • #1   2. sep 2014 Det kan sikkert godt lade sig gøre. Men tror det er billigere at bygge et nyt i Hjørring så smiley Medmindre den kan deles i to sektioner af 5x12 meter f.eks, så kan det måske svare sig. Men kommer jo an på om det overhovedet er muligt.

  • Nikolaj S
    Nikolaj S Tilmeldt:
    sep 2014

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1
    #2   2. sep 2014 Er godt klar over det vil koste "lidt" penge at få det gjort hvis det kan lade sig gøre... Det kan ikke skilles i sektioner, det er et udstillings hus der står samlet derover, og det var for at undgå at skulle skille det ad og bygge det op igen da der er en del mandetimer i det... har en smertegrænse på omkring de 150.000,- for transporten hvis det kan lade sig gøre. Men er i tvivl om det overhovedet er muligt når det er så bred smiley

  • #3   2. sep 2014 Hvad med højden??
    Den er også rimeligt vigtigt at vide.


  • #4   3. sep 2014 Når den er så bred, så tvivler jeg på det kan gøre for 150.000,-

    Den bredde vil kræve enorm planlægning, og helt sikkert også at der skal pilles diverse skilte/lygtepæle ned. Måske ennda mere, kommer an på hva vej det kan lade sig gøre og køre den. Hvis det overhovedet er muligt. Det begynder allerede at blive en kæmpe udfordring når man når over 6-7 meters bredde.


  • #5   7. sep 2014 Jeg finder ud af noget smiley

Kommentér på:
Særtransport?

Annonce