{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.527 visninger | Oprettet:

Claus P´s greatest vol 2 {{forumTopicSubject}}

27-12-2009 Claus P

Dette er ikke en af mine egne oplevelser men har den fra begge involverede som har fortalt mig historien uafhængigt af hinanden..

Min kammerat havde sin daværende kæreste med en tur sydpå en gang i slutningen af 90érne.. De var starten hjemme fra Svendborg om morgenen i det dejligste varme sommervejr og meget tøj var af den grund ikke så nødvendigt.. Så køresten var kun iført ultra korte og meget kropsnære cowboyshorts og en lille top der ikke efterlod meget til fantasien..

Allerrede på vej fra Sydfyn mod Odense begyndte kæresten og drille og pirre min kammerrat temmelig en del..

Nå men bilen skal jo læsses så turen mod Portugal kunne begynde.. Så godste blev samlet ind rundt på fyn og i det sønderjyske..Så midt på eftermiddagen rullede 143´eren hen over strgen og ind i Tyskland !!!

Nu var min kammerat dog ved at være en lille smule træt af at se på hvordan kæresten blev ved med at spille op til ham uden han havde fået gjort noget ved det..

Lige før Kielerkanalen fik han nok !! 143´eren blev med vold og magt trukket ind på Aral tanken Huttenerberge og lastbilen var dårligt nok kommet i holdt før han havde trukket gardinerne for og kasten kæresten om i køjen..

Og så fik hun ellers en seriøs tur for lopper !! 2 gange !!
Og alle ved jo at en lastbilhytte ikke ligefrem står stille og roligt når denne slags aktivitet står på..

Nå man de blev færdige med deres lille hyrdetime og nu mente min kammerrat at de haved tabt tid nok.. Der er jo langt til Portugal.. Så han fik sine shorts på, rev 143´eren i øret så den slog igang og flådede gardinerne fra så hurtigt at kæresten ikke havde noget at få noget tøj på overhovedet !!!

Og der lige foran dem holdt en bus fra Svendborg !! Fyldt med pensionister på udflugt til det tyske.. Der stod stort set alle pensionisterne med blikket stift rettet mod frontruden på 143´eren med hver deres kop kaffe i den ene hånd og et stykke sandkage i den anden..

Der var ikke mange munde der var lukkede og alle så meget sjove ud da de fik øje på eksportchaufføren med uglet hår og hans ret så nøgne kæreste inde i vabisen !!

Heldigvis stod der ikke nogen der kendte dem blandt bussens gæster..
Men lige inden 143´eren i en fart rullede mod Hamburg, hørte min kammerrat dog en af pensionisterne bemærke at han mente at have set den lastbil mange gange nede omkring Svendborg...

Tro det eller la´vær..

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Claus P´s greatest vol 2

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce