{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.587 visninger | Oprettet:

Morten S greatest vol 1 {{forumTopicSubject}}

09-11-2009 Morten S

Pedersen:

Den der med den forkerte trailer har min den gamle også lavet tilbage allerførst i 80'erne. Dengang var han ved Hans Pedersen i Padborg hvor man kørte Scania 141, men nu havde vognmanden fået den ide, at der skulle lidt MAN ind i forretningen, så det var der kommet. Min den gamle fik så stillet i udsigt, at når han kom fra sommerferie, så stod der en splinterny MAN 19.321 jow jow, det var sager. Nå, men mekanikeren havde så været ude og læsse op og sådan lidt i den nye bil om fredagen, så da vi kom ned søndag for at lette til Holland i den nye bil, Jeg var med, så var det jo nemt, den stod spændt for.

Nå, men det var bare ind i chauffør boksen efter papirer, kørerpenge og en tilladelse og så på tolden i Padborg, det gik glat, fik startet T-Papir op til Holland og så afsted, vi havde bla en del tobak med - Nå men det gik fint med den nye bil, den kunne spadsere sådan en, dejlig højgearet var den, så vi var snart på Denekamp der midt om natten, så ind og fortolde og alt det halløj, få sendt tilladelsen mod Padborg igen osv. Så fortsatte vi ufortrødent ud til første modtager og var klar om morgenen, det var inden det der køre/hviletid havde vundet indpas. Vi fik åbnet og bakket til der i mørket og så på hylden.

Nå men glæden var kort, for da ham Van Gogh mødte der om morgenen kom han farende og brokkede sig højlydt, der var 117 ting i vejen. Nå men den gamle traskede med ind og kiggede, han kom ligbleg tilbage, i traileren var et helt læs lydpotter fra Lydex i Middelfart. Han var ikke så sej da han ringede hjem og fortlte at han var sust syd på uden at tjekke trailernummeret. Og sikke en panik, for nu var de forkerte vare fortoldet og de var helt galt hvis nogen fandt ud af det med dt tobak.

Så det endte med, at de sendte en anden bil afsted me tobakken og pairene på lydpotterne og håbede så det gik uden bøvl og det gjorde dt heldigvis, der var aldrig nogen de rfandt ud af noget. Det eneste positive var, at vi holdt ganske tæt på hvor de lydpotter skulle leveres.

Den historie hører han satme tit for endnu hvis han bliver alt for kæk.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Morten S greatest vol 1

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce