{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.542 visninger | Oprettet:

Er det rimelig... {{forumTopicSubject}}

Nu har jeg gået og se an i nogen dage her inde om nogen reagert på det seneste der er kommet med i regeringens planer for "fremtiden"

Hvad mener i er det ok at vores udlæg skal nedsættes fra 50 000 kr til 25 000 kr?

Syntes i at regeringen har gjort noget for os branchen ?

Føler i som er 3F medlem til grin med det regeringen byder os i transportbranchen når man ser på hvor mange penge i støtte de har fået ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Er det rimelig...
  • #1   30. maj 2012 Kan du ikke lige linke til, hvad der er for noget. Det er nemlig gået min næse forbi.. Og med hensyn til regeringen, er det vist ligemeget hvilken farve der sidder på magten. Ingen politiker vil os noget godt alligevel! smiley

  • #2   30. maj 2012 Regeringen er fuldstændige ligeglade med os...
    Og jeg synes det er meget forkert at være fradrag bliver sat så langt ned..
    Jeg synes det var MEGET forkert da de satte det ned til de 50000.
    Vi burde sku alle snart sætte bilerne...


  • #3   30. maj 2012 Nok endnu en grund til at møde op den 9/6 i Middelfart ... og man kan som du skriver Icemand se hvor lige glade de er med os med alle dem som har takket nej til mødet blandt andet vores traffik minister

  • #4   30. maj 2012 Hvor kan man læse om det henne??
    Er det et forslag de er kommet med??


  • #5   30. maj 2012 Der står i flere aviser at rejse fradraget ønsker de sænket fra 50 000 kr til 25000 kr om året


  • #6   30. maj 2012 Et link?

  • #7   30. maj 2012 et af mange der har været i aviserne

    (link fjernet)


  • #8   30. maj 2012 Det er regeringens forslag til en ny skattereform - Vi dør af sult hele holdet hvis det bliver vedtaget!

  • #9   30. maj 2012 Morten det kan være de tænker på det nye EU bevis hvor vi skal lære om sundhed det kan være de mener vi trænger til en gang skrump hele banden ..

  • #10   30. maj 2012 Det gad vide hvornår de begynder at pille ved eksport udefradraget også. Det gør da virkelig at mange af dem der ruller nok km'er her hjemme går over til lokumsaftaler i stedet. Som en del af eksportoverenskomsten

  • #11   31. maj 2012 Det er så flot det der.... Endnu et skridt i den HELT gale retning... Men er det så kun for dem der kører nationalt, eller kommer det så også til at gælde eksport??

  • #12   31. maj 2012 det kommer til at gælde alle hvad jeg har kunne læse mig til ...

    Så det kommer til at gå ud over transport og byggeri de siger de gør det for ikke alle udlændige skal få for meget og få lyst til at komme her op,men det skal vi åbenbart straffes for istedet for at lave sære regler for dem ... man kunne godt lave nogen regler som var enkle.


  • #13   31. maj 2012 Ja der blev min løn da lige reduceret.. Det er fandme flot!

  • #14   31. maj 2012 Martin W

    Ikke hvis du er på eksportoverenskomst - Det er kun hvis du selv trækker dine diæter fra, at du bliver ramt.


  • #15   31. maj 2012 Så det er altså kun "hjemmedrengene" det kommer til at ramme?

  • #16   31. maj 2012 Ja det er dem der kører hjemme.. Der hvor der er flest chauffører efterhånden.. Og det er sgu da surt at man lige lave endnu et nyrestød på en branche der allerede ligger ned. Super! Vi klapper alle i vores små hænder over Thor Möger som lige er kommet ud fra HHX.....

  • #17   31. maj 2012 Brink : er så enig med dig

  • #18   31. maj 2012 Endnu en grund til jeg IKKE er medlem af 3F...

    Jeg er nok som den eneste herinde glad for at betale min skat (Og nej Måårten jeg indbetaler ikke ekstra) og der er et kæmpe hul i statskassen fra den forrige regering som skal dækkes ind, jeg er dog helt enig med jer i at det er forkasteligt det skal ske på baggrund af reducering af vore udefradrag, jeg er for så vidt ligeglad for jeg skriver bare ekstra på i transport så går det lige op, men det er jo ikke sådan det skal være, slet ikke...

    Jeg har ikke set udspillet og magter det heller ikke, jeg vælger kun a udtale mig om fradraget...

    Mht Mögher's alder så havde det jo også været galt hvis det havde været en gammel nar på 65 der havde lagt det ud sådan, så drop nu den hetz, han er på pengejagt for at lappe hullet og de skal kommet et sted fra..


  • #19   1. jun 2012 Jamen så tag dem da for helvede fra de rige!!!!

  • #20   1. jun 2012 Jeg syns også det godt vi har fået en rød regering...

    Især samtlige standupper i dk burde føle sig truet. Den røde regering overgår da al komik..


  • #21   1. jun 2012 Politikerne kunne bare tage og gå ned i løn og så kunne de tage mange millioner fra vores kongehus....

  • #22   1. jun 2012 Nobody

    Hvad har 3F med det her at gøre???? Der hvor det er vigtigt at holde afstand, det er fra SF - Det er noget ganske andet!

    Og så stop alt det røde pis op i røven - Hvad er det for at hul der skal stoppes???

    ALT det de røde har peget fingre af da de var i opposition, det har de gladeligt overtaget - Jeg nævner i flæng: Sukkerafgiften som de nu hæver - forringelsen af dagpengene - Forringelserne af efterlønnen osv.

    Hvorfor er det nu lige, at de ikke afskaffer alt det de har tordnet i mod inden de kom i regering???? Det lovede de jo - Der var jo penge nok - De påstod jo, at det var løgn da Løkke under valgkampen påstod, at kassen var tom! - Hvad med de berømte 12 minutter, hvor blev de af???

    Har du studeret justeringen af topskatten?? eller rider du bare med på bølgen og synes det er det fede - Dog uden at vide, at skatten stiger med den ændring målt over tid?

    Jøsses hvor er det nemt at være rød når man ikke gider sætte sig ind i virkeligheden!!

    Jeg fucking brækker mig - Vi der gider lave noget, vi skal bare flåes - Og er det sådan det bliver, så vil jeg også være rød - Sidde på min flade og lade de andre betale - Hvor svært kan det lige være????

    Og hvad er det du vil skrive ekstra på i transport???? Antyder du, at du bare vil snyde dig fra regningen - Se det vil gøre dig til ægte socialist!


  • #23   2. jun 2012 kunne se i avisen en arbejder som ville lave noget og køre efter noget . En som ville bygge og sæt Danmark i gang som de så fint siger han mister 3300 kr i md på det her nye ude fradrag.

    Jeg syntes det er foraglig . Det kan godt være de siger de ville gøre det for at forhindre udlændinge, men men så kunne de sige vi laver sær regler for udlændinge .

    Spændt på hvad de ender med af svar fra EU med det konservative har sendt der ned med alders diskremertion. for de ville lave en skat for dem som er 65 de skal betale mere i skat end eks en 64 år så det ville sige HR Pedersen på 64 som har det samme arbedjde skal betale mindre. Igen dem som ville lave noget de skal straffes
    Ikke nok med det folk som ville spare op og være fornuftige de skal betaler endnu mere skat af deres pension ordning og hvis man har noget tilbage og døre så skal der betales endnu mere i arveafgift . Det kan virkelig godt pisse mig af. Penge som man har betalt skat af, at man igen skal til at betale skat. Bare fordi man er fornuftig


  • #24   2. jun 2012 Morten, igen har du ret. Så enig, bravo.

  • #25   2. jun 2012 Cero

    Man kan ikke lave forskellige regler for danskere og udlændinge - Det strider mod EU juraen og er diskrimination - Hurra for EU - Eller noget. Det er røv og nøgler det lorte projekt i Bruxelles!

    Men brandbeskatte folk det kan de finde ud af på Borgen - Ingen slipper fri pånær dem der sidder derinde. I øvrigt forstår jeg godt, at folk gerne så, at ministre osv. skulle gå ned i løn, men det giver bare ingenting i den store fælleskasse - De er alt for få, til at det vil kunne ses på det samlede budget.

    Det værste er, at med stigende skatter og afgifter følger stigende ledighed målt over tid. Når skatter og afgifter stiger, så vil arbejdernes lønkrav stige for at de kan bevare deres realløn og det vil svække konkurrencevnen yderlige, hvilket vil medføre tab af jobs. Der udover, så vil grænsehandlen gå amok, mere end den allerede er og det vil også betyde tab af danske arbejdspladser - Altså i virkeligheden.

    Hvis man læse i en socialistisk lærebog, så vil det være en succes med disse tiltag - Man kan så spørge sig selv hvorfor stort set alle de lande der har bygget på socialisme er faldet sammen????

    Og jaja, Kina består endnu, men der er jo reelt ikke tale om et frit folk - Er det sådan folk vil leve????

    Og ja, det med arveafgiften er den største svinestreg, den burde helt afskaffes - Det man arver, det er noget nogen har købt for i forvejen beskattede penge og de penge de har sparet op er der betalt skat af en gang før - Det er så typisk dansk rød politik - Midsundelse i højeste potens!


  • #26   4. jun 2012 Om kassen var tom i følge S/SF aner jeg intet om følger ikke pisse meget med i det, jeg har travlt med at arbejde...

    Det hul jeg snakker om er det kæmpe minus der kom i den blå regeringsperiode, det som øjensynligt er kommet til pga skattelettelser der ikke var råd til på trods af at de jo var fuldt finasieret...

    Mht transporten, så kan du kalde mig socialist, fede svin eller hvad du nu har lyst til, bare du ikke kalder mig alt for tidligt op om morgenen...

    De 12 minutter er jeg ligeglade med, jeg kan ikke arbejde mere end jeg gør, da jeg nok allerede arbejder for meget..

    Hvad 3F har med sagen at gøre, de ter såmænd simpelt nok, HVIS de var en fagforening for bl.a. chaufførere og andre med udedøgn, så ville de kæfte lige nu over en halvering af udefraraget, men det gør det naturligvis ikke... det ville jo kræve de skulle gøre noget for dem som betaler til dem...
    Den dag de kommer ud af busken og rent faktisk begynder at yde en indsats for os chauffører så kan det være jeg vil overveje et medlemsskab, men det vil også kræve at de sænker deres kontingent for det de skal have er jeg ganske simpelt for nærig til at betale...


  • #27   4. jun 2012 Syntes man skal stoppe den melodi hvor dårlig den blå regering var, for hvis man så hvor god vores økonomi var under deres tid når man tænker på hvilke krise tider man blev ramt.


  • #28   4. jun 2012 Nobody

    Jeg har en ting at sige til det hul du omtaler : Finanskrise! - Var krisen ikke kommet, havde der ingen hul været.

    Kalkulerede indtægter forsvandt og ukalkulerede udgifter opstod og dermed ændres provenuet og resultatet fuldstændigt.

    Den eneste der under valgkampen fastholdt, at kassen var tom og at Helle og Villys løfter derfor ikke var realistiske var Lars Løkke og hver gang han sagde det havde de kun et hånligt grin tilovers for ham og beskyldte ham for at føre skræmmekampagne.

    Nu spørger jeg igen; hvad blev der af halveringen af priserne i de offentlige transportmidler, hvad blev der af at boligejerens økonomi ville være fredet, hvad blev der af betalingsringen der skulle redde det hele sammen med de berømte 12 minutter, hvad blev der af, at dagpengeperioden ikke skulle forringes og hvor blev efterlønnen af?????????

    Det jeg nævner her, det er kun et lille bitte udsnit af det Helle og Villy vandt valget på - Gider du lige fortælle hvor meget af det de har holdt???

    Og nu du er i gang, så fortæl os lige hvor meget det er man har regnet forkert på grænsehandlen og dette til trods, så fortsætter man med at skrue på nogen afgifter blå blok indførte under store protester - Sjovt nok bliver de ikke afskaffet, men kun hævet.

    Socialisme er bare dyrt og der er åbenbart brug for alle de penge de kan vride ud af befolkningen også selvom det strider lodret mod det de gik til valg på.

    Tjek evt eb.dk i dag - En flok eksperter i retorik er rørende enige om hvordan Helle har klaret sig, eller rettere ikke klaret sig. Hun er ikke meget anderledes end andre politikere, hun er bare dårligere til det!


  • #29   6. jun 2012 Morten, lad os lige slå en ting 100% fast, for dem som ikke kan eller vil læse hvad jeg skriver så følger jeg ikke ret meget med i politik, men det jeg har fulgt med i, eller rettere opsnappet, det har været et minus som var langt højere end den gamle regering havde lagt op, lige meget hvordan man vender og drejer den så har Helle ikke haft en nem opgave, betalingsringen var jeg aldrig tilhænger af, men nu er Helle jo langt fra den eneste statsminister der ikke har fået det igennem hun ville, sådan har det alle dage været, lige meget farven på diktatoren...

    De 12 minutter har jo som udgangspunkt aldrig været noget de bare kunne indføre, hvorom det vil være tåbeligt at klandre regeringen for at det ikke er blevet til noget...

    Jeg siger igen, igen og endnu engang at jeg er enig i at de kunne have gjort det bedre men jeg henholder mig stadig til at det kun ville være gået værre med en fortsat blå regering...

    De ter min mening og den kan der ikek rokkes ved, lev med det det gør jeg...


  • #30   6. jun 2012 Og som en lille fodnote så er en del af de ting som blev indført under den blå blok under protest fra de røde ikke fjernet af den simple årsag at pengene skal ind til at dække underskuddet, de ter jo sund logik...

    Men hvad ved jeg, jeg er jo kun chauffør...

    Cero > Jeg udtaler mig lige nøjagtig så negativt om den gamle regering og den hovne nar til Lars (u)Løkke Rasmussen som jeg har lyst til, kort og godt...


  • #31   6. jun 2012 Nobody

    Det er altså ikke sund logik, at skabe sig og lave larm over noget man på forhånd godt ved man er afhængig af rent økonomisk - Det er jo ikke fordi jeg er tilhænger af f.eks. sukker/fedtafgiften - Det er princippet i, at man råver og skriger og laver larm og når man så kommer til magten, så strammer man lige skruen en tand mere i stedet for at afskaffe det og indføre noget der er bedre - husk på, da det blev indført var der jo ikke grænser for alle de langt bedre alternativer Helle og Villy havde på hånden.

    Og helt ærligt - Hvis det var så forudsigeligt selv for Helle før valget, at de 12 minutter ikke bare kunne indføres, hvorfor sagde hun så ikke bare, at der ingen garanti var for at de ville komme??? Hele hendes økonomi i valgkampen var bundet op på de 12 minutter og betalingsringen.

    Hun har ikke fået hverken det ene eller det andet, så nu indfører man en ny afgift på godstransport på landevej der skal indbring 2,9 milliarder far første halvår 2015 - Mener du stadig det var fornuftigt at stemme rødt?

    At vi skal bruge pengene er der ingen tvivl om, men mener du, at transportbranchen kan klare flere omkostninger og byrder????

    Du må ha din politiske overbevisning alt det du lyster, men erkend dog, at de er totalt erhvervsfjendlige i det mindste!


  • #32   7. jun 2012 Enig Måårten

  • #33   7. jun 2012 Håber egentlig bare på at det er den samme organisation som laver rejsekortet, der skal lave systemet til det nye roadpricing system, så virker det vel først i 2035?

  • #34   7. jun 2012 Ja, og ender med at koste mere i etablering end det vil kunne indbringe på de første mange år...

  • #35   7. jun 2012 Måårten Ææsss!

    Stil op i politik! du får ihvertifald min stemme he he smiley


  • #36   7. jun 2012 Skipper

    Finder du et parti der vil ha mig???


  • #37   7. jun 2012 Start dit eget.. smiley

  • #38   7. jun 2012 Morten L K

    Dream on!! smiley


  • #39   7. jun 2012 Tjae... Du har nok ret... Sådan et gammelt sur og stædigt æsel er der nok ikke mange der gider bøvle med... smiley ha ha

  • #40   8. jun 2012 Morten, jeg vil for første gang når vi diskuterer politik give dig 1.000.000% ret...
    Ret skal være ret, og ret skal være rimelig... jeg kan godt erkende når det begynder at falde fra hinanden (det er der andre herinde der ikke kan)...

    Nej jeg er ikke imponeret og ej heller over de nye tiltag der kommer på gods transporten, det er ALT for dyrt... jeg går ind for et GPS system som TollCollect i Tyskland, i alle lastbiler, men ikke til de priser der... det er vanvittigt...


  • #41   8. jun 2012 tollcollect systemet kunne være en god løsning! næsten alle lastbiler blir fra fabrik udstyret med en maut antenne + det ville være nemmere for politiet at kontrollere cabotage kørsel- hvis det vel og mærke eksistere til den tid...


  • #42   9. jun 2012 Jeg har som sådan ikke noget problem med afgifter på antal kørte km som i Tyskland, jeg har et problem med, at det ikke er provenueneutralt og dermed bliver brugt som malkeko til at betale for alt det der er kuldsejlet for Helle og hendes regering.
    Indfører man det her, så SKAL Danmark træde ud af Eurovignette ordningen - Er der nogen der ved om overhovedet er på tale?

    TollCollect systemet har flere fordele, som Skipper er inde på er de fleste biler forberedt til det ab fabrik, teknologien eksisterer allerede, alle børnesygdommene er ved at være et overstået kapital osv. Dernæst kan det bruges som værktøj i jagten på cabotage, køre/hviletid osv.


  • #43   9. jun 2012 Måårten > Husk nu lige på at det ikke er en idé som Helle & co. er ene om, mener faktisk at Fogh havde den oppe og vende for flere år siden, så den der kan du ikke klandre på den nuværende regering...

  • #44   9. jun 2012 Nobody

    Jeg kan da i den grad klandre provenueberegningen og taksterne på den nuværende regering og det er det eneste jeg er utilfreds med.


  • #45   9. jun 2012 jeg tror Liberal Alliance var noget for dig Måårten smiley

  • #46   10. jun 2012 bekklager min sene ankomst men lå i grine kramper over S/SF
    men fik da lige læst nob´s indlæg om at de røde var de bedste og havde det været skrevet idag ville jeg have troet det var rettet mod ukraine og noget med noget fodbold men desværre var det nu vist ment om regeringen og for at blive ved fodbolden det er sgu da et tegneserie hold helle der ikke ved hva nu skal sige så hun lånte løkkes tale efter valget da han jo ikke skulle bruge den thor tja han havde ikke ligeforberedt sig heller så han fandt nogle gamle papir i en skuffe i hjorts gamle skrive bor. nå ja så har vi jo villy han havde glemt alt om valgkampen for helle havde lovet ham at han måtte blive udenrigsminister så han sad og læste lektier han startede med en bog on buch men det tog sgu lidt lang tid at stave sig gennem så han ved ikke rigtig hav han skal sige til det hele så der for gemmer han sig bag sit bagland som i forvejen har vendt ham ryggen.

    alt i alt enig indrøm det nu bare rød stue i glemte at følge med i timerne og i ved ikke hva i skal gøre nu


  • #47   10. jun 2012 Jeppe J

    Det er tihvertifald dem jeg er mindst uenig med pt. - Og hvis jeg gad gøre noget ved det, så har jeg endda adgang til folk helt tæt på toppen i LA via mit netværk - Men tror altså ikke det holder med sådan en bonderøv som mig.

    Jeg har en gammel skolekammerat der plejer omgang med Ole Birk og Anders Samuelsen og er meget aktiv i partiet.


  • #48   11. jun 2012 Æsel: Som jeg forstod det af artiklen på EB eller hvor det nu var, så skulle den kommende løsning erstatte vores nuværende vejbenyttelse og vægtafgift. Jeg går derfor ud fra at vores tilslutning til Eurovignette-ordningen bortfalder. Medmindre staten så vil trække den sum ud af den kommende løsning - hvilket jeg tvivler på.

  • #49   11. jun 2012 Så nu skal vi nok til at ind og købe vejskat her og der og alle vegne så snart vi kører ind i et nyt EU-land...

  • #50   11. jun 2012 Morten L K

    Jaja, den skal erstatte den nuværende løsning, men det ændrer ikke på, at man budgetterer med en merindtægt på 1.000.000 p.a.!!

    Det er ikke hvad jeg forstår ved provenueneutral, men som en voldsomt drej på det håndtag der hedder økonomisk malkekvæg uden modstand.

    Løsningen her i landet vil man lave GPS baseret - Udstyret går i udbud næste år og man regner med, at det skal gå i luften første halvår 2015 - Jow jow.


  • #51   11. jun 2012 Æsel:
    Jamen det er jeg helt enig med dig i!
    Og jeg er bestemt ikke tilfreds med at vi (hvis det bliver sådan), skal til og ind og købe vejskat hele tiden. Vi lever i 2012, og er med i det der EU. Det burde fandme ikke være nødvendigt. Så kan de for min skyld ligeså godt inføre toldene igen, og så droppe det lort. Der er i hvert fald ikke meget fri bevægelighed over det længere.


  • #52   12. jun 2012 Morten L K

    Nu ikke ha nej-hatten på - Du behøver da ikke holde for at shoppe vejskat, du skal da bare ha et apparat fra hvert land i bilen. smiley


  • #53   14. jun 2012 Æsel:
    Jeps, Og så et godt kamera på solskærmen, for det varer ikke længe før vi ikke kan se noget ud ad forruden for betalingsapparater... Jesus - trafiksikkerhed min bare røv...


  • #54   16. jun 2012 Den med 2015, den tror jeg ikke på, kun hvis det bliver Toll Collect der vinder udbuddet, for de har allerede udstyret og DK plottet ind i deres system, så det er bare at trykke på en knap, og så kan det kører fra i morgen... men ellers, så sker det nok tidligst i 2020-2025 smiley

Kommentér på:
Er det rimelig...

Annonce